WINNEN: Zomerse Accessoirepakket van Lady Pica!

Gewonnen door: Marina (set 1) en Romanee (set 2). Vanaf 1 juli kun je geen kans meer maken op deze prijs en is deze actie afgelopen. 
Samen met de webshop Lady Pica geven wij deze maand een leuke zomerse prijs weg. De hele maand juni maak jij namelijk kans op twee zomerse accessoire-pakketten!

Ook zo'n waanzinnige accessoire-fan? Dan móet je echt eens een kijkje nemen in de webshop van Lady Pica! Wat een mooie kettingen, armbanden en oorbellen heb je hier. Leuk én origineel! Maar ook voor tassen, riemen en haaraccessoires, ben je hier aan het juiste adres. Ook een aanrader voor cadeautjes, deze webshop! Lady Pica stuurt graag pakketjes naar de gelukkige ontvanger, eventueel met een persoonlijke boodschap van jou. En je betaalt geen verzendkosten!
Ekstertjes opgelet: de hele maand juni maak je kans op twee accessoire-pakketen van Lady Pica. In de eerste set vind je: de ketting Happy, (€ 17,95) strandtas Pinka (€ 17,95) en de sleutelhanger Toekan (€ 6,95). Maar ook de tweede set is heerlijk zomers: roze oorbellen Sweet Candy, (€ 8,95) de Odila Bag, (€ 24,95) en de houten armband Kuala Beach (€ 7,95).
Ook een echte ekster? Kijk snel op: www.ladypica.nl
WIN WIN WIN
Wil jij de eerste set (t.w.v. € 42,85 ) óf de tweede set (t.w.v. € 41,85) winnen? Voeg de winactie met één klik op de hanger toe aan jouw kledingkast en je maakt automatisch kans op deze prijs!

Succes!

Dorien
Voeg de webshop Lady Pica toe aan jouw favorieten...>

Deze actie is geldig t/m 30 juni 2009.

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Dunja 7 jaar geleden

  De 1e is nogal kitchy.. vind ik dan maar de 2e is wel leuk! gefeliciteerddd<3

 • Romanee 7 jaar geleden

  jaaaa super leuk voor de winnaars! En dat ben ik wiehoe! Sorry, ik wil jullie niet jaloers maken ;). Het is ook nog pakket 2 :D :D.

 • Denaa 7 jaar geleden

  Super leuk voor de winaars!

 • Gerjanne 7 jaar geleden

  Echt super de super!! Set 2 is de leukste... (vind ik ;-))

 • kirsten 7 jaar geleden

  ZOo leuk he leuke vele kleuren ;) Hebben Hebben :P

 • Jasmijn 7 jaar geleden

  net zo leuk!! die wil ik wel hebben hur(A)

 • Maxime 7 jaar geleden

  Leuk leuk!