WINNEN: T-shirts van Suite69!

Gewonnen door: Maxime en Hanneke. Vanaf 1 juni kun je geen kans meer maken op deze prijs en is deze actie afgelopen.

Samen met de webshop Suite69 geven wij deze maand een leuke fair-trade prijs weg. De hele maand mei maak jij namelijk kans op 2 MoveYourWorld T-shirts van Suite69!


Dat hip én fair trade prima hand in hand kunnen gaan, bewijst Suite69 als geen ander. Hip is hier eigenlijk een understatement! Regelmatig spotten wij shirts van Suite69 op straat, maar ook de Nederlandse VIP's worden er regelmatig mee gesignaleerd. Onder andere Wendy van Dijk, Ruud de Wild en Ellemieke Vermolen zijn al gespot in de fair trade shirts van Suite69! 
Suite69 brengt exclusief dit Custom Made T-shirt op de markt voor "Move Your World" en wij van Fashionchick.nl mogen er 2 weggeven! Move Your World wijst je de weg in de wereld van ontwikkelingssamenwerking en het-shirt dat je kunt winnen, wordt gepromoot door Victoria Koblenko. Hett-shirt van Move Your World dat je kunt winnen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. 

Benieuwd naar het hele assortiment trendy, eerlijke kleding van Suite69? Surf nú naar: www.suite69.eu.

WIN WIN WIN
Wil jij zo'n t-shirt (2x!) t.w.v. EUR 29,95 van Suite69 winnen? Voeg de winactie met een klik op de hanger toe aan jouw kledingkast en je maakt automatisch kans op deze prijs!

Succes!

Dorien
 Voeg de webshop Suite69 toe aan jouw favorieten...>

Deze actie is geldig t/m 31 mei 2009.

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer