WIN: Sustilo carriere outfit!

Deze actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op de prijs!!! De carrière outfit is gewonnen door: Gwen

Samen met de webshop Sustilo geven wij deze maand een leuke prijs weg. Deze maand kun jij als Fashionchick namelijk een carriere outfit van Sustilo winnen: tijd voor een frisse start!

SUSTILO @ WORK!

Je komt net uitgerust terug van je vakantie en je staat te popelen om weer aan het werk te gaan. Misschien heb je wel promotie gemaakt of ben je net afgestudeerd en ga je dus bij een gloednieuw bedrijf aan de slag. In ieder geval is het tijd om indruk te maken en hoe kan dat beter dan in een kek nieuw blousje met een nette rok. Kortom: een outfit voor een èchte carrièrevrouw!  
En uiteraard kun je zelf je maat uitkiezen.

Klik hier om naar de webshop van Sustilo te gaan ...>

WIN WIN WIN

Wil jij deze outfit van Sustilo winnen? Log dan in als Fashionchick en ga op zoek naar deze leuke actie, hij staat op verschillende plekken tussen de producten. Als je 'm gevonden hebt, stop je hem in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de Sustilo OUtfit in hun kast hebben hangen, maken kans op deze prijs.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs. 

Deze actie is geldig t/m 31 augustus.

Veel zoek plezier!

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Ilonka 8 jaar geleden

  Gefeliciteerd Gwen! :)

 • Karin 8 jaar geleden

  Proficiat Gwen

 • Ellen 8 jaar geleden

  Ja deze is echt 'fashionable' vind ik!

 • Linda 8 jaar geleden

  Ziet er deftig uit. Vind het altijd zo moeilijk om zakelijk en serieus over te komen. Vaak is een outfit zakelijk zo gemaakt. Jasje, blouse en broek. Dit is veel leuker.