WIN: Skinny jeans!

Deze actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op de prijs!!!
De Skinny Jeans zijn gewonnen door: Silke en Karin.

Samen met de webshop Nicky Jane Fashion geven wij deze maand een leuke prijs weg. Deze maand kun jij als Fashionchick skinny jeans winnen: stylish feesten in de zomer!

Skinny jeans!

Nicky Jane heeft superleuk jeans voor hippe Fashionchicks. Een niet te missen fashion-item voor deze zomer, de felgekleurde skinny jeans. Wij hebben tout Hip Holland er al mee gespot, dus jij kunt echt niet achterblijven! Bestel de skinny jeans zelf hier..>

WIN WIN WIN

Wil jij een zelf uitgekozen skinny jeans* van Nicky Jane Fashion. Als je hem gevonden hebt, stop je hem in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de skinny jeans actie in hun kast hebben hangen maken kans op deze prijs.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs. (je mag je profiel ook nog snel aanpassen als hij niet aan de bovenstaande eisen voldoet.)

Deze actie is geldig t/m 31 juli.

Veel zoek plezier! Dorien

* je mag als prijswinnaar een keuze maken uit de rubriek -(skinny) jeans- en de rubriek -short jeans, skirt, dress- op de site. 

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer