WIN: Sjaal van Blue Vintage

De actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op deze prijs!
De sjaals zijn gewonnen door Vera, Yildiz en Jaey

Samen met de webshop Label 54 geven wij deze maand een leuke prijs weg. De hele maand november kun jij als Fashionchick een sjaal van Blue Vintage (3x) naar keuze winnen. Super leuk vinden wij ze, vooral door het nonchalante kreukeleffect. En een sjaal draag je allang niet meer alleen als je naar buiten gaat, maar wordt steeds meer een fashion item. Wedden dat jij dus de hele winter plezier hebt van deze leuke sjaals in hip grijs of winters wit.

BLUE VINTAGE by COWBOYSBELT
Het merk Cowboysbelt ken je vast van die prachtige leren riemen. Stuk voor stuk beauties van perfecte kwaliteit én uiteraard ook online te koop bij Label54. Na 20 jaar een toonaangevend riemenmerk te zijn, besloten zij ook Cowsboysbag op te richten én met succes. Het mooie leer van perfecte kwaliteit, werd nu ook gebruikt voor hippe tassen waar het water ons bij in de mond loopt. Veel tassen worden nog op ambachtelijke wijze gemaakt van het mooiste leer en dát zie je. En uiteraard koop je deze tassen ook met één muisklik bij Label54. Maar het creatieve brein van deze firma gaat door en nu is ook Blue Vintage geboren. Dus ben jij al overtuigd van de kwaliteit van Cowboysbelt en Cowboysbag? Dan mag die sjaal van Blue Vintage ook zeker niet in jouw garderobe ontbreken!
Klik hier om naar de webshop van Label 54 te gaan..>

WIN WIN WIN

Wil jij zo'n Sjaal van Blue Vintage (3x) t.w.v. € 9,95 van producten

Deze actie is geldig t/m 30 november.

Veel zoekplezier!

 Voeg webshop Label 54 toe aan jouw favorieten..>
 Voeg het merk Blue Vintage toe aan jouw favorieten..>

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Jaey 8 jaar geleden

  Ik heb afgelopen week de shawl thuis ontvangen! Vind 'm super leuk! Fashionchick bedankt en iedereen bedankt voor de leuke reacties! :-)

 • Nathalie 8 jaar geleden

  Proficiat alledrie! :D XXX

 • Karin 8 jaar geleden

  Vera, Yildiz en Jaey Proficiat alledrie

 • Michèle 8 jaar geleden

  Het seizoen is begonnen, doe mij maar een warm en toch modieus nekje!