WIN: Shoemixx Cadeaubon t.w.v. 100!

Deze actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op de prijs!!! De waardebonnen zijn gewonnen door: Sanderijn en Ingracia.

In samenwerking met de webshop Shoemixx geven wij deze maand een super prijs weg. In de maand augustus kun jij als Fashionchick namelijk een cadeaubon ter waarde van 100,- van Shoemixx winnen: shoppen for free dus ! 

PUMPS - BALLERINA'S - LAARZEN

Ben jij ook zo'n pump addict? Eet jij nog liever de hele maand boterhammen met pindakaas dan dat jij dát paar laarzen laat staan? Join the club: ook wij van Fashionchick zijn zwáár schoenenverslaafd. En dit is een te gekke prijs, zelf lekker rondstruinen in de webshop en voor 100 euro schoenen, pumps, ballerina's of laarzen in je winkelmandje stoppen. En dan je -nog zomerbruine-  voetjes in dat gloednieuwe paar schoenen, hmmm een absolute 'nieuwe start'!

Klik hier om naar de webshop van Shoemixx te gaan ...>

WIN WIN WIN

Wil jij die waardebon van Shoemixx.nl winnen? Log dan in als Fashionchick en ga op zoek naar deze leuke actie, hij staat op verschillende plekken tussen de producten. Als je 'm gevonden hebt, stop je hem in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de waardebon van Shoemixx.nl in hun kast hebben hangen, maken kans op deze prijs.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs. Nog geen Fashionchick? Meld je dan hier gratis aan..>

Deze actie is geldig t/m 31 augustus.

Veel zoek plezier!

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer