WIN: proef abo VIVA!

Deze actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op de prijs!!!
De proef-abonnementen zijn gewonnen door:
MrsHonniB, Jeannette, Wendy, Moniek en Stefanie.

Samen met het tijdschrift VIVA geven wij deze maand een leuke prijs weg. Deze maand kun jij als Fashionchick een proef abonnement winnen op de VIVA: lekker om te lezen op vakantie of thuis in de tuin!

VIVA LA VIVA!

VIVA is een geweldig tijdschrift om even mee weg te dromen tijdens je vakantie. De onderwerpen lopen erg uiteen, van seks en relaties tot luchtige onderwerpen als mode, reizen en beauty. Dus voor iedere Fashionchick wat wils! Ook hebben ze in 2007 een prijs gewoon voor 'beste tijdschrift van het jaar' en wij van Fashionchick.nl zijn het daar helemaal mee eens!

In het blad staan vaak goede diepgaande artikelen, waarna je lekker kan mee discuseren op het VIVA forum. Ook de Any Body rubriek is heel bekend!

Bestel hier zelf een abonnement op de VIVA..>

WIN WIN WIN

Wil jij een proef abo op de VIVA winnen? Log dan in als Fashionchick en ga op zoek naar deze leuke VIVA actie, hij staat op verschillende plekken tussen de producten. Als je hem gevonden hebt, stop je hem in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de VIVA actie in hun kast hebben staan maken kans op deze prijs.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs. (je mag je profiel ook nog snel aanpassen als hij niet aan de bovenstaande eisen voldoet.)

Deze actie is geldig t/m 31 juli.

Veel zoek plezier!  Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer