Win met Wella: een make over voor de beste haartip

Advertorial

Iedereen heeft zijn eigen manier van haar verzorgen. Ik ben een heuse fanaat die smeert met maskertjes, haar laatste centen uitgeeft aan goede shampoo en föhnt, stijlt en krult. De één kiest voor natuurlijke shampoo, de ander voor de goedkoopste van de supermarkt. De Wella Pro Series lijn is er voor alle haarverzorgers. Voor degene die de makkelijkste weg kiezen én voor wie alleen het beste wil.
Wella

WELLA PRO SERIES

De Wella Pro Series lijn bestaat uit vier types shampoos en conditioners: Shine, Volume, Color en Repair. Met elke haarwens, elk haartype en elke haarverzorginggewoonte kun je bij deze serie terecht. En Wella heeft nu een leuke actie. Iedereen heeft zijn trucs bij haarverzorging. Deel jouw haarverzorgingstip in een filmpje en maak kans op een totale make over! Jouw filmpje zal te zien zijn op het Well Pro Series YouTube-kanaal. En als je even geluk hebt ontpop je je als winnares binnenkort tot een heel nieuwe jij! Dus kruip achter je camera en deel jouw tip online.
Liefs
Marlies

 Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Ellen 6 jaar geleden

    @ chucky: goed nieuws, het pakketje zal midden april aankomen!

  • Ike 6 jaar geleden

    Ik had allang geleden meegedaan met een Wella actie bij jullie! Ik ga nu echt geen filmpje maken! Want ik geloof echt niet dat Wella nog ooit hun product zal leveren waarop ik nu nog steeds wacht!:(