Win met Peugeot een fotoshoot in Parijs!

Advertorial

Staat een professionele fotoshoot nog altijd op jouw verlanglijstje? En heb jij karakter? Let dan goed op! Peugeot biedt jou nu de kans om door Xavier Lambours gefotografeerd te worden... in Parijs! De stad van de liefde, maar ook van de mode. Dé plek dus om je door fotograaf Xavier Lambours vast te laten leggen. Lambours wordt beschouwd als een van de beste Franse portretfotografen en wie weet sta jij binnenkort voor zijn lens!

Win een fotoshoot in Parijs

PEUGEOT ZOEKT KARAKTER

It's the inside that counts! Het lijkt vreemd bij een fotoshoot, maar de binnenkant is zoveel belangrijker. In programma's als America's Next Topmodel hoor je niet anders. Een knap koppie is mooi meegenomen, maar zonder personality kom je er niet. En dat is nou precies wat Peugeot zoekt: karakter! Speciaal voor de lancering van hun meest karaktervolle model, de nieuwe Peugeot 308, organiseert Peugeot dit unieke online casting event.
Fotograaf Xavier Lambours weet op weergaloze wijze het karakter van zijn modellen te laten uitkomen. Hij is beroemd om zijn foto's van het filmfestival van Cannes, zijn samenwerking met Louis Vuitton en zijn karakteristieke foto's van sterren als Orson Welles, Robert de Niro en Mick Jagger.

Wat moet jij nu doen? Ga naar de website en stuur jouw meest karakteristieke foto in. Roep vervolgens al je vrienden, familie en kennissen op om te stemmen. De 308 populairste foto's worden geselecteerd en daaruit kiest Xavier 28 foto's op hun karakter. Deze 28 lucky birds winnen een professionele shoot met Xavier in Parijs!
Ga jij meedoen aan deze fashionable actie?

Liefs, Daphne

 Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Daphne Schaufeli

Daphne Schaufeli Wees jezelf.. er zijn al zoveel anderen

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer