Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Winnen

Win! Marie Jo lingerie voor jou én je moeder!

Marthe, 01 mei 2018

Win! Marie Jo lingerie voor jou én je moeder!

Maire Jo

Als er iets is wat ons vrouwen nóg vrouwelijker kan laten voelen, dan is dat wel een knap setje lingerie. Ook helemaal niet gek, gezien het feit dat de juiste lingerie het begin is van iedere outfit. 

Misschien wel nog leuker is het om een setje lingerie cadeau te krijgen. Of het allerleukste: om een setje lingeriecadeau te géven. En laat dat nou nét zijn waar wij jullie bij kunnen helpen. Het is namelijk bijna Moederdag. En natuurlijk kun jij je moeder dan verrassen met een bloemetje. Maar laten we even eerlijk zijn: onze moeders verdienen toch elke dag een bloemetje? Dat is precies waar Marie Jo met hun welbekende Avero lijn om de hoek komt kijken. Dit knappe lingerie setje is namelijk voorzien van een kanten bloemetje. En dan nu het allerleukste: wij mogen jullie van Marie Jo trakteren op een Avero setje voor jou én je moeder. Dat is nog eens twee vliegen in een klap vangen, niet? Meedoen is easy peasy is: het enige wat je hoeft te doen is je hieronder in te schrijven voor onze nieuwsbrief én die van Marie Jo. Dus, waar wacht je nog op? Good luck! 

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 1 juni 2018. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer