Win luxe high tea met vrouwenverzekeraar onna-onna

Advertorial

Verzekeringen; nou niet het spannendste onderdeel ons leven. Maar wél nodig. We willen namelijk wel dat als we onze geliefde wagentjes tégen dat paaltje parkeren in plaats van ernaast, we niet van gillende paniek rond hoeven te rennen. onna-onna begrijpt dat. Zij doet aan verzekeren volgens vrouwen. En omdat daar heel veel gezelligheid bij hoort, geven we samen met onna-onna 5 high tea pakketten weg.

onn onna fashion finder

Verzekeren volgens vrouwen

We hadden graag gezegd dat we op onze redactie fast, furious en schadevrij door het leven gaan. Helaas is niets minder waar. Ja, er is wel eens een kras in de lak gemaakt. Ja, er is wel eens een ruitje ingetikt. En ja, toen is wel eens een halve garderobe aan kleding van de achterbank gejat. onna-onna's autoverzekering is er speciaal voor de soms wat onhandige types zoals wij. Wanneer je die kras laat repareren bij één van de partnergarages gaat de rekening rechtstreeks naar onna-onna. Je hoeft niets voor te schieten. Ook krijg je altijd gratis pechhulp bij je verzekering. Dag en nacht, ook als je gewoon met een lekke band voor je eigen deur staat. Je blijft bij onna-onna verzekerd zolang jij dat wilt en kunt ieder moment opzeggen. En die van de achterbank gejatte handtas is tot € 750,- meeverzekerd. Dat is nou verzekeren volgens ons! En wat is het stiekem fijn als je verzekeraar tekeningetjes van Will Broome naar je toestuurt om serieuze zaken net wat op te fleuren.

high tea onna onna

gewonnen: 5X luxe high tea pakketten

onna-onna wil alleen maar beter worden. Geef daarom aan welke verzekering de verzekeraar zou moeten aanbieden voor vrouwen en maak kans op een luxe high tea voor jou en een vriendin. Het mag alles zijn, je gouden tand, je mooiste paar schoenen of je favoriete boek. De vijf beste ideeën ontvangen een luxe high tea pakket voor twee personen. En wie weet, misschien verschijnt je plan voor een sneaker-verzekering binnenkort bij onna-onna.

Gefeliciteerd Margot, Marguerite, Melissa, Ilvy en Yvonne. Jullie hebben een luxe high tea pakket gewonnen van onna-onna!

onna-onna is erg blij met alle enthousiaste reacties en goede ideeën! Ze gaan aan de slag met het onderzoeken van de winnende ideeën en willen de winnaressen graag bij dit proces betrekken. Zodra we jullie gegevens ontvangen hebben zal Onna-Onna contact met jullie opnemen.


liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • chantal 3 jaar geleden

  een tassen/schoenen/kleding/sieraden verzekering of misschien voor kasten! want mijn kasten zijn gewoon niet bestand tegen zoveel inhoud!

 • Abi 3 jaar geleden

  De ‘haarverzekering zou geweldig zijn. Verzekerd om gezien te worden! :)

 • Sanne 3 jaar geleden

  Een verzekering op je favoriete kledingstukken zou fijn zijn, ik ben nogal lomp..

 • Isabel 3 jaar geleden

  Een verzekering voor 1x per jaar een weekendje ontspanning!

 • mieke 3 jaar geleden

  Verzekering op de inhoud van onze handtas. Handtassen worden van hot naar her meegenomen en die MOET ook overal mee naar toe. Wat moet je dan ook als vrouw wanneer je handtas gestolen wordt met al je dierbare spullen!

 • Annemieke 3 jaar geleden

  Mijn lieve vent! Al loopt hij zomaar niet weg; ik denk dat menig vrouw best een premie wil betalen voor het 100% behouden van de liefde ;-)

 • Marjorie 3 jaar geleden

  Een speciale vrouwen verzekering voor telefonie. Gebeurd toch regelmatig dat het gestolen wordt/ of een telefoon valt en scherm stuk gaat. Een vrouwenverzekering daarvoor zou wel ontzettend handig zijn! Natuurlijk wel meteen met een goede ( geen oudbolligheid ) leentoestel als die weggaat voor reparatie :)

 • Imke 3 jaar geleden

  Een vrouwen-gadget verzekering! Voor als bijvoorbeeld mijn smartphone, tablet maar ook mijn fohn of stijltang het begeeft.

 • Karina 3 jaar geleden

  handtas verzekering, want de prijs kan dikwijls oplopen.

 • Abi 3 jaar geleden

  Jas verzekering

 • Eline 3 jaar geleden

  Een verzekering voor alles wat mijn lief konijntje kapot knaagt als ze aan het puberen is. Zo heb ik in 1.5 maand tijd al 4x nieuwe headphones kunnen kopen (jaaa kabeltjes zijn haar favoriet, vooral de dure)

 • Anne 3 jaar geleden

  Aan de ene kant is prijs/kwaliteit belangrijk. Ik heb altijd begrepen dat je alleen dingen moet verzekeren die je echt financieel niet kunt vervangen. Gebruiksvoorwerpen, kleding - dat zou je niet moeten hoeven verzekeren. Maar een echt duur sieraad, je top design jurk, spiegel reflex camera. Dat soort dingen, dat je dat kunt verzekeren tegen verlies, diefstal of beschadiging. En een handige service bij diefstal - hoe blokkeer je je bankpassen en telefoon? Dat zou op zo'n rotmoment wel fijn zijn.

 • Yousra 3 jaar geleden

  Een verzekering voor je sieraden zou top zijn! Stel dat je je ketting per ongeluk kapot maakt bij het aandoen of je oorbel kapot gaat of een steentje eruit ligt, dan vind je dat heel jammer. DIAMONDS are a girls bestfriend, so are jewerlly's.

 • Tessa 3 jaar geleden

  Een verzekering voor als je dure kleding of schoenen binnen een onacceptabele termijn stuk gaan en de winkel je 0 op het request geeft.

 • Desiree 3 jaar geleden

  een verzekering voor een gebroken parfumflesje. Je krijgt dan niet alleen een nieuw flesje verzekerd, maar ook de spullen die door het breken van het flesje verpest zijn (bijv bank, tas met inhoud, laptop etc).

 • Chavira 3 jaar geleden

  Ik zou graag een beauty verzekering willen, Het is handig wanneer je een poeder koopt en deze onderweg in stukken breekt! Of wanneer je bijvoorbeeld een chanel lippenstift heb gekocht en die is afgebroken zonde toch! Beauty verzekering dus!

 • Julia 3 jaar geleden

  een verzekering voor alles wat de kleine katjes slopen die ik opvang voor het dierenasiel... t zijn schatjes, maar ze zitten overal aan :-)

 • Natascha 3 jaar geleden

  Cosmetische chirurgie met een max. natuurlijk ;-)

 • Yvonne 3 jaar geleden

  De tassen-verzekering. Helaas komt het nog redelijk vaak voor dat in uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer je tas (of inhoud daarvan) wordt gejat. Ondanks dat je er goed op let is het bijna onmogelijk om dit altijd te voorkomen. En helaas kan dit ook niet verzekerd worden. Misschien een goed gat in de markt voor Onna-Onna!

 • Laura 3 jaar geleden

  Ik zal niet zo snel een handtas van 500 euro kopen (mijn prioriteit ligt net eventjes anders) ik ben een echte gamer (jaaa niet zo verbaasd :P ook vrouwen gamen hoor) de PS4 komt er dit jaar nog en volgend jaar sparen voor de XboxOne en dan mijn PC upgraden en dat alles moet echt wel verzekerd zijn, dus een gameverzekering voor all je games en consoles in een polis want als je als gamer eenmaal alles hebt wil je af en toe ook naar vrienden met je spul Lekker LAN party's houden en er zal maar wat gebeuren!!! / wrist! Dus Onna-Onna denk ook aan de wat stoerdere vrouwen en verzeker ons van een goede afloop :D

 • Ilvy 3 jaar geleden

  Een kledingverzekering is wel echt een hele goede! Ik zou meteen bepaalde jurkjes verzekeren, durf ze amper aan te doen en dan hopelijk wel! ;-)

 • Michelle 3 jaar geleden

  Absoluut een kleding verzekering! Ik heb zo vaak pech met kleding.. Er gaat altijd wel iets snel stuk of er komt een vlek op die er niet meer uitgaat, haha.

 • Thea 3 jaar geleden

  Een kledingverzekering, of extra optie bij de inboedelverzekering om duurdere, luxere of juist een grote hoeveelheid (en dus grotere waarde) kleding mee te verzekeren,

 • Mariska 3 jaar geleden

  Ik had op instagram verteld dat ik denk dat je heel veel al via een inboedelverzekering of een goede rechtsbijstand verzekering zou kunnen late. Verzekeren dus ik denk dat ik bijvoorbeeld mijn make-up zou laten verzekeren, geef er veel geld aan uit en ben er erg zuinig op maar jammer genoeg is het vaak genoeg ook gestolen, dus dat lijkt me een leuk (en apart) vrouwen ding om te laten verzekeren haha

 • Marlies 3 jaar geleden

  genieten met een zachte G,gezellig met zijn 2