WIN: Lauren Moshi T-shirt

Deze actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op de prijs!!! 
De Lauren Moshi shirts zijn gewonnen door: Rosa en Juulz.

Samen met de webshop  FashionManor.com geven wij deze maand een leuke prijs weg. De hele maand september kun jij als Fashionchick een tanktop van Lauren Moshi winnen: The hottest T-shirt in Hollywood! 

(HAND)MADE IN USA

De Hollywood celebs l-l-love: Lauren Moshi T-shirts. De t-shirts met handgemaakte prints van het hippe modelabel Lauren Moshi zijn geliefd bij celebs als Christina Aquilera, Paris Hilton, Rachel Bilson, Sienna Miller en Lauren Conrad. Ze zijn hot in Hollywood, dus bestel er zelf ook eentje voor deze (hopelijk wat mooiere) nazomer! 

DRESS LIKE A CELEB

Steel de stijl van de sterren en bestel één van de Lauren Moshi shirts, exclusief te koop bij FashionManor.com. Het High Fashion t-shirt van Lauren Moshi is leuk te dragen boven een skinny jeans, legging (leren, als je deze hebt) of als een jurkje a la Sienna (als je durft)!

Klik hier om naar de webshop van FashionManor.com te gaan ...> 

WIN WIN WIN

Wil jij een Lauren Moshi t-shirt (2x) t.w.v. EUR 69,95 van FashionManor winnen*? Log dan in als Fashionchick en ga op zoek naar deze leuke actie, hij staat op verschillende plekken tussen de producten. Als je hem gevonden hebt, stop je 'm in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de bovenstaande actie in hun kast hebben staan maken kans op deze prijs.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs. 

Deze actie is geldig t/m 30 september 2008.

Veel zoekplezier!

Voeg webshop FashionManor.com toe aan jouw favorieten..>

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer