Winnen

Win kaartjes voor het openingsfeest van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Kristel, 23 juni 2015

Win kaartjes voor het openingsfeest van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Het is bijna juli en dat betekent in mode-land twee dingen: 1. weer of geen weer, de benen gaan bloot (wanneer moet je anders ál die fantastische rokjes en shorts aan?) en 2. het is tijd voor Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam! Amsterdam is van 3 t/m 13 juli het episch centrum voor modeliefhebbers en -enthousiastelingen en je kunt er terecht voor een berg aan inspirerende events. Beginnend met de openingsavond. Deze belooft namelijk fan-tas-tisch te worden!

Win Fashion Week kaarten

Reageer & Win

Op vrijdag 3 juli om 23.00 uur wordt het startsein gegeven voor het Zalando presents 10 Days Downtown spektakel in de Marktkantine. Fashionchick organiseert samen met FashionWeek Nederland een avond vol mode, muziek, beauty en meer en dat alles wordt in goede banen geleid door niemand minder dan Bas Kosters. Goed nieuws: jij kunt daar bij zijn! We geven namelijk 5x2 kaartjes weg voor dit feest en meedoen is hartstikke simpel. Vertel ons met een reactie onder dit artikel waarom dit feest geen feest is zonder jou en je zit al in de race. Makkie, toch? Om alvast in de stemming te komen geven we je graag inspiratie voor De Feest Outfit. Yeah!

LET'S PARTY!

Soaked in Luxury Jasmin dressSoaked in luxury SUUS de Winkel
€ 54,95
River Island clutchRiver Island wehkamp.nl
€ 22,00 € 17,95
Peter Kaiser BRIDI Overknee laarzen carbonPeter Kaiser Zalando
€ 289,95 € 115,95
Ted Baker CAITTE  Sandalen fuchsiaTed Baker Zalando
€ 139,95
Miss Selfridge Jumpsuit blueMiss selfridge Zalando
€ 69,95 € 48,95
M·A·C Lipstick Retro MatteM.A.C Cosmetics de Bijenkorf
€ 19,50

Gefeliciteerd,Charlotte, Daphne, Vivienne en Lauren. Julllie hebben de kaarten voor de Fashionweek openingsfeest gewonnen! Bedankt voor het mee doen.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer