menu
luisterboek romantische verhalen romance geliefde Valentijnsdag
Lifestyle

Win je eigen liefdesverhaal als luisterboek bij Storytel

Jane, 17 januari 2022

Valentijnsdag komt eraan. En wat is er nu romantischer dan je eigen liefdesverhaal te vereeuwigen via luisterboekenplatform Storytel? Win deze unieke kans en vier de liefde! 

Romantische verhalen

Smul je ook zo van liefdesromans en triviaalliteratuur? En hoor jij in je eigen romance wel een luisterboek? Fashionchick en Storytel maken dit mogelijk. Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag waarop we de liefde vieren. En of het nu gaat om liefde voor je geliefde, je scharrel, je secret crush, je geheime minnaar of gewoon je allerliefste vriend(in), er is vast wel een romantisch verhaal dat jullie bindt. En nu kun je kans maken om dit te vereeuwigen via Storytel: in 20 minuten (3000 woorden) vertel je bijvoorbeeld hoe de liefde is ontstaan, deel je een bijzonder moment of laat je simpelweg weten hoeveel die persoon voor je betekent.

Luisterboek

De winnaar mag naar de Storytel-studio’s in Amsterdam om onder begeleiding van audiospecialisten zijn of haar verhaal te vertellen - geheel covid-proof. Wees niet bang dat heel Nederland smult van jouw privéverhalen of geheime affaires, het verhaal wordt niet gepubliceerd op Storytel. Alleen jij krijgt de digitale versie. Ook ontvang je een fysiek cadeau waarmee je dit luisterverhaal voor Valentijn kunt overhandigen aan jouw geliefde.

Hoe maak je kans?

Deel je motivatie om te winnen via contact@fashionchick.nl en zorg dat je op 1 of 2 februari ‘s middags beschikbaar bent om naar de studio te komen. Vrijdag 21 januari maken we de winnaar bekend. Succes!

Beeld: Getty

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer