diamondsbyme sieraden juwelen gepersonaliseerd luxe
Fashion

Win high-end gepersonaliseerde sieraden

Boya, 24 juni 2022

Betekenisvolle sieraden zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. We zijn bereid om en willen er maar wat graag in investeren, zolang we er lang van kunnen genieten. Een belangrijk sieraad dat past bij een speciale gebeurtenis maken we het liefst extra persoonlijk. Dat kan bij DiamondsByMe!  

Exclusief en luxe

Er zijn genoeg sieraden die je kunt personaliseren en de meeste kennen we inmiddels wel. DiamondsByMe komt met een nieuw concept waarbij je het sieraad helemaal zelf samenstelt en zelf ontwerpt. Gemaakt van luxematerialen als goud, zilver en platina en met kostbare edelstenen als diamant, smaragd, saffier en robijn ontwerp je dus gepersonaliseerde high-end sieraden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zit het sieraad niet tussen de brede collectie, dan kun je samen met een team van designers het ontwerp van A tot Z creëren. Vervolgens kan ieder die nog twijfels heeft een conceptversie bestellen die door middel van een 3D-printer is geprint. Om het te bekijken, maar ook om te passen. Hoe handig! 

Ontelbare mogelijkheden

De ontelbare mogelijkheden die je bij DiamondsByMe ziet, zijn zeldzaam, en dat geldt al helemaal voor een online webshop. Door de personalisatiemogelijkheden van hoog niveau weet je in ieder geval dat je de enige zult zijn met het door jou ontworpen unieke design en sieraad. Precies waar het sieradenmerk voor staat, mensen blij maken met bijzondere, kwalitatieve sieraden.

Win-win!

Bij DiamondsByMe kun je niet alleen je eigen sieraad ontwerpen, met een beetje geluk win je deze ook nog. Er zal 2x €500 euro aan shoptegoed worden weggeven! Denk dus maar vast goed na over een geschikte gelegenheid en design, en kijk op de Instagrampost hieronder hoe je meedoet. 


In samenwerking met DiamondsByMe.

De meest onverwachte schoen is terug van weggeweest

Lees ook

De meest onverwachte schoen is terug van weggeweest

Fashion

Tips om je ogen groter te laten lijken met make-up

Lees ook

Tips om je ogen groter te laten lijken met make-up

Beauty

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer