Win het Playboy parfum voor jonge vrouwen!

Wie zegt dat jongens altijd de eerste stap moeten zetten? In elke jonge vrouw schuilt een geboren versierster die wacht tot het spel der verleiding kan beginnen. Daarom lanceert Playboy Fragrances nieuwe vrouwengeuren die je helpen om de leukste jongen voor je te winnen. Spray en laat het spel beginnen!

Vanaf oktober 2010 zijn de eerste vrouwengeuren verkrijgbaar: Play It Lovely, Play It Sexy en Play It Spicy. Elke nieuwe geur weerspiegelt de drie stappen om een jongen te versieren. Van flirten tot verleiden tot volledig veroveren. Welke geur past het beste bij jou? Klik hier om de test te doen!

Play It Lovely is een frisse, fruitige geur met lovely tonen als citrus, sappige peer, orchidee en tonkaboon. Play It Sexy is sexy en oriëntaals met geuren als grapefruit, roze peper, jasmijnthee en patchoeli. Play It Spicy is de gewaagde oriëntaalse bloemengeur van de lijn. De noten hierin zijn onder anderen granaatappel, bellini-cocktail, passiebloem en vanille.

Win, win, win!
Doe mee aan de prijsvraag en win 1 van de 10 Playboy pakketten (t.w.v. € 61,50) bestaande uit de drie geuren en de drie bijpassende deodorants. Kruis het juiste antwoord aan en vul je persoonlijke gegevens in om deel te nemen en dit prijzenpakket te winnen.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • angel 6 jaar geleden

  Meegedaan, 3 Dagen geleden te horen gekregen dat ik een van de winnaars ben!! Vandaag is mijn verjaardag, en mijn perfecte cadeau is dus onderweg :D:P Bedankt!!!

 • Renee 6 jaar geleden

  Het flesje ziet er al leuk uit! Dan moet hij wel lekker ruiken!

 • Sanne 6 jaar geleden

  Wat een prachtige site & test! Erg leuke actie dit, ik was trouwens Spicy haha :)

 • Ike 6 jaar geleden

  Ik had gisteren al meegedaan! Lijkt me een heerlijke geur voor de komende feestdagen:)!