menu
Winnen

Win: Herôme nagellak cadeaubox t.w.v. €299

Kristel, 17 oktober 2020

Het is de kers op de taart. De punt op de i. Je kunt namelijk nog zo je best doen op je outfit, als je nagels onverzorgd zijn oogt het geheel toch minder stijlvol dan wanneer ze strak in de lak zitten. Goed nieuws: wij mogen maar liefst 100(!) potjes nagellak weggeven. 

Herôme heeft namelijk een Ultimate Desire Box samengesteld maar daarin de 100 meest gedragen nagellakkleuren uit de hele collectie. Van sexy rood tot spectaculaire metallics, van naturel tot extravagant. En zoals je gewend bent van Herôme zijn alle kleuren vegan, dierproefvrij en zuurstofdoorlatend en helpen de verzorgende ingrediënten je nagels te versterken en te beschermen tegen uitdroging. Elk flesje in de box is goed voor 10 keer 10 nagels. Oftewel: met deze doos in huis kun je je nagels wel 1000 keer van een ander kleurtje voorzien. Zoals gezegd mogen wij van Herôme één van jullie verwennen met zo'n bomvolle doos. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons te volgen op TikTok: @fashionchick_official. En even in de comments van onderstaande TikTok laten weten dat je meedoet. That's it. 

Mooie handen en nagels zijn voor iedereen mogelijk. Neem snel een kijkje op de website van Herôme

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 31 oktober 2020. De winnares wordt via TikTok benaderd.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer