WIN: Havaianas!!!

Actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op deze prijs!!!

Gewonnen door: Kirsten Moi, Hanna Amarouch, Nadia Segers, Carmen vanderhaeghe en Veer.  

Samen met de webshop Label54.nl geven wij deze maand een leuke prijs weg. Deze maand kan jij als Fashionchick slippers winnen: de lekker zittende havaianas!

Comfort & Design...

Het trendy Havaianas vindt haar oorsprong in het Brazilië van 1965. In al die jaren is dit merk, mede dankzij de designs en het comfort,  uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van slippers wereldwijd.  De flip flops zijn van zeer goede kwaliteit en gemaakt van 100% natuurlijk rubber.

Wij van fashionchick.nl zijn verslaafd aan deze lekker zittende slippers, jij ook? En wil je ze bestellen bij Bestel de havaianas van hier..>

WIN WIN WIN

Wil jij deze havaianas t.w.v. EUR 22,95 (5 x in elk gewenste kleur) van producten. Als je hem gevonden hebt, stop je hem in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de slippers in hun kast hebben hangen maken kans op deze prijs.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs. (je mag je profiel ook nog snel aanpassen als hij niet aan de bovenstaande eisen voldoet.)

Nog geen Fashionchick? Meld je dan hier gratis aan..>

Deze actie is geldig t/m 30 juni.

Veel zoek plezier! El

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Reageer