WIN: Hartjes bikini

Actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op deze prijs!!!

Gewonnen door: Sabine Lovess, Stella van Meersbergen en Harma Blomberg.

Samen met de webshop Lamor geven wij deze maand een leuke prijs weg. Deze maand kan jij als Fashionchick een bikini winnen: leuke hartjes bandeau bikini!

L-l-lovely bikini...

Bandeau bikini's zijn heel handig en leuk! Je hebt geen witte bandjes meer in je nek staan, altijd mooie bruine nek/borst! Met de bikini's van de webshop Lamor hoef je niet bang te zijn dat het hele strand ermee loopt. Want hoe naar is dat? Dat jij helemaal blij op het strand ligt met je nieuwe bikini en tot je schrik zie je dat je niet de enige met die leuke bikini bent! Om dit te voorkomen kan je veel leuke en vooral unieke bikini's bestellen van Lamor!

Wil je deze leuke bikini zelf kopen? Bestel de hartjes bikini hier..>

WIN WIN WIN

Wil jij deze bandeau bikini t.w.v. EUR 44,75 (3 x) van producten. Als je hem gevonden hebt, stop je hem in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de bikini in hun kast hebben hangen maken kans op deze prijs.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs. (je mag je profiel ook nog snel aanpassen als hij niet aan de bovenstaande eisen voldoet.)

Nog geen Fashionchick? Meld je dan hier gratis aan..>

Deze actie is geldig t/m 30 juni.

Veel zoek plezier!  El

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Reageer

    Login om kans te maken
  • carmen 8 jaar geleden

    mooie toffe bikini deze wil ik wel dragen op het strand deze zomer.

  • Lotte 8 jaar geleden

    Leuke bikini, ik wou hem al bestellen. Maar nu doe ik ook mee met de winactie, hopelijk win ik!