WIN: Hammam ritueel

Actie is afgelopen, je kan geen kans meer maken op deze prijs!!!

Gewonnen door: Dana

Samen met de Rituals-Shop geven we deze maand een leuke prijs weg. Deze maand kan jij als Fashionchick een ritualspakket winnen: beleef het hammamritueel bij je thuis!

Gewoon, zorg voor jezelf...

Rituals staat voor het intens beleven van gewone dingen. Maak van alle dagelijkse routines kleine bijzonder rituelen. Gewoon even stil staan en genieten van een lekker bad, kop thee of een bijzondere massage. Gewoon voor de mensen die willen genieten van de kleine dingen in het "drukke" leven. Bekijk de webshop..>

Hammam ritueel

Ontdek de geheimen van het tradiotionele Hammam ritueel. Dit stoombadritueel zorgt voor een mysterieuze, ontspannende 'warmtereis' langs lichaam en geest; om je lichaam te reinigen, de geest te zuiveren en tot innerlijke rust te komen. Hmm... Heerlijk toch? Dit kunnen wij hardwerkende vrouwen wel gebruiken!

WIN WIN WIN

Wil jij één van deze ritualspakketten winnen? Log dan in als Fashionchick en ga op zoek naar het ritualspakket, hij staat op verschillende plekken tussen de producten. Als je hem gevonden hebt, stop je hem in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die het ritualspakket in hun kast hebben hangen maken kans op deze prijs.

Nog geen Fashionchick? Meld je dan hier gratis aan..>

Deze actie is geldig t/m 30 april.

Veel zoek plezier!  El

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer

    Login om kans te maken
  • Paula 8 jaar geleden

    Sorry niet goed gekeken!! Zie nu bovenin wat staan! Dana, gefeliciteerd!

  • Paula 8 jaar geleden

    Wordt de winnaar hiervan nog bekend gemaakt?? Ben benieuwd!! groetjes Paula