Win €500,- shoptegoed met jouw Marie Claire festival armbandjes!

Advertorial

Nog een tijdschrift nodig voor dat dagje strand/park/zwembad/terras? (Doorhalen wat niet van toepassing is) Hoppa! Gooi een Marie Claire in je tas. Want nu koop je dan niet alleen een van onze favo tijdschriften met pagina's vol inspirerende style, mode en verhalen, je krijgt er twee mooie festival armbandjes bij waar je dan ook weer een hele fijne prijs mee kunt winnen. €500,- shoptegoed van The Sting, iemand?

marie claire

Marie Claire's festival fever

We tipten The Sting al vaker als een heilig oord voor festival items. Azteken printjes, fringes en franjes. Deze shop heeft de hele reutemeteut in huis gehaald. Fijn! En met een beetje mazzel kun jij dit fashion festival zonder shop-schade aan je bankrekening binnenhalen. Hoe? Trek de Marie Claire uit het tijdschriftenschap en slinger de leuke festivalbandjes die onder het folie verstopt zitten om je pols. Plaats een foto van die goddelijke pols van je op Facebook en tag Marie Claire Netherlands. Onder de inzendingen verloot Marie Claire eenmaal €500,- shopgeld.

boho looks bij the sting

Tie Dye ShortSeven Sisters The Sting
€ 35,00 € 17,95
Tribal SingletAmy & Ivy The Sting
€ 19,95
JurkNew Look Maxi dressV&D
€ 29,99
Fortune telling geisha Silky petalsApplepiepieces Applepiepieces
€ 32,50
DAMES BLOUSEWE WE Fashion
€ 17,00
Earings BeadsThe Sting
€ 4,95

Kiek die pols, plaats de tofste pols-plaat op Facebook en tag Marie Claire Netherlands. En wie weet rock jij dan de ultieme boho festivallook op een festival bij jou in de buurt.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer