Win €1000 shopping money bij gsus voor jezelf en voor hem

Feit; manlief wil 9 van de 10 keer niet mee de stad in. Veel te vermoeiend om achter een vrouw met een shopping rush aan te hobbelen. Maar wat nou als jij niet alleen zelf kosteloos €500,- te spenderen had, maar je datzelfde bedrag ook aan hem €500,- kon geven? Dan wordt samen shoppen in één keer een stuk interessanter! Dat kan met gsus sindustries. Samen met onze online wederhelft MEN TODAY organiseren we voor de winactie 'voor hem en haar'. Want twee is zoveel beter dan één. Lees door en win voor jou en hem €500,- shoptegoed van gsus sindustries.

Gsus win-actie

Denim-koning gsus sindustries is opnieuw het bewijs dat er in ons kleine Nederland toch heel wat kwaliteit schuilt. Het merk bestaat al vanaf 1993 en verkoopt tot de dag van vandaag nog steeds internationaal in vele winkels. Naast de innovatieve denim broeken van gsus zit de nieuwe collectie weer vol met fijne prints en mooie winter items. Wij weten het wel zeker: die €1000,- shopping money van gsus hebben jullie samen zo uitgegeven!

Samen is het veel leuker! 

Zie jij het wel zitten om aan deze actie mee te doen? Volg dan de volgende stappen:

1. Laat ons in een reactie weten waarom jij en hij zouden moeten winnen en laat dan ook nog even voor het gemak de naam van die 'hij' in de reactie achter. Zonder naam en rugnummer zul je helaas sowieso shopping money mislopen. 

2. Je wederhelft laat in het MEN TODAY winartikel weten welke items van gsus hij sowieso met deze prijs zal kopen.

3. Deel deze actie met vrienden, familie en vage kennissen op social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Of desnoods via een stoepkrijt-boodschap. Alles kan en mag!

Let's go shopping

laufenburg parkagsus sindustries Gsus Sindustries
€ 179,99
wedenberg parkagsus sindustries Gsus Sindustries
€ 199,99
lussli coatgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 199,99
brigels sweatergsus sindustries Gsus Sindustries
€ 79,99
valbella turtlegsus sindustries Gsus Sindustries
€ 99,99
zermatt sweatergsus sindustries Gsus Sindustries
€ 79,99
diew - faux knitgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 49,99
hirzen sweat topgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 69,99
inge - b&w landscapegsus sindustries Gsus Sindustries
€ 39,99
jessy dressgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 69,99
henry dressgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 59,99
uster dressgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 69,99
The Rosa 606-DABRgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 99,99
The Olivia 302-AVLIgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 99,99
The Rosa 607-BLWAgsus sindustries Gsus Sindustries
€ 119,99

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk de hele gsus sindustries collectie online in de Fashion Finder.

De actie loopt t/m 23 oktober 2014.

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

liefs, Maxime Van Dam

Maxime Van Dam

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Kelly 2 jaar geleden

  Ik heb geen vriend of man, maar ik mag toch vast ook wel op de valreep een poging wagen samen met een gewone vriend? (Voor de duidelijkheid: ik heb niet tot de laatste dag gewacht om te kijken of ik nog een vriendje kon regelen haha!) Graag wil ik samen met Johan kans maken op deze prijs! Wij kunnen het gewoon enorm goed met elkaar vinden, maar door drukte en dat we tegenwoordig een flink eind uit elkaar wonen, zien we elkaar nog maar sporadisch. Het winnen van dit shoppingmoney zou natuurlijk een enorm goede reden zijn om nog eens een volledige middag voor elkaar uit te trekken! En wat kan zo'n middag nu nog leuker maken: onbezorgd met geld kunnen strooien natuurlijk en de leukste dingen voor elkaar uitzoeken! :D Op mijn lijstje staan in elk geval de blauwgrijze blazer en de Montreux dress!

 • Nelab 2 jaar geleden

  €1000 samen uit geven dat is denk ik waar elke vrouw van droomt. Niet naar de prijskaartjes kijken en gewoon een mooi outfit uitzoeken. Je even als kind in een snoepwinkel voelen. Manlief Masih Hakim en ik zijn 2 jonge ondernemers en een alweer 6 jaar getrouwd! Zou leuk zijn om er samen in styl ons bedrijf voort kunnen zetten!

 • Jamie 2 jaar geleden

  Het zou super leuk zijn als van vader en ik zouden willen, we hebben deze week onze kasten uitgezocht en die van mijn vader begint erg leeg te raken hij krijgt nu mooi de kans om zijn kast te vullen zonder uren in de stad te lopen nu maar hopen dat we deze actie winnen!

 • Mirjam 2 jaar geleden

  O wat gaaf mijn Pa heeft mij zomaar opgegeven,hoe lief is dat ?!? We doen super veel samen en zonder lover ben ik wel waanzinnig blij dat ik toch aan deze te gekke actie mee kan doen. Met dat te gekke shoptegoed zou ik zeker deze toffe outfit shoppen om trendy en zelfverzekerd met mijn Pa op stap te gaan op zoek naar een leuke vent http://www.fashionchick.nl/p/gsus-olivia-700-216/22194378/ > http://www.fashionchick.nl/p/gsus-sindustries-costa-tshirt-print-roze/22970441/ > http://www.fashionchick.nl/p/jassen-gsus-sindustries-blauwgrijs-dames/22960682/ > http://www.fashionchick.nl/p/gsus-jas-laufenburg/23537438/ en allemaal flink afgeprijsd hoe gaaf is dat?!? Nu maar hopen dat ik deze MEGA gave actie mag winnen met de allerliefste man in mijn leven en dat we dit najaar hip in kunnen gaan

 • Mirjam 2 jaar geleden

  O wat gaaf mijn Pa heeft mij zomaar opgegeven,hoe lief is dat ?!? We doen super veel samen en zonder lover ben ik wel waanzinnig blij dat ik toch aan deze te gekke actie mee kan doen. Met dat te gekke shoptegoed zou ik zeker deze toffe outfit shoppen om trendy en zelfverzekerd met mijn Pa op stap te gaan op zoek naar een leuke vent http://www.fashionchick.nl/p/gsus-olivia-700-216/22194378/ > http://www.fashionchick.nl/p/gsus-sindustries-costa-tshirt-print-roze/22970441/ > http://www.fashionchick.nl/p/jassen-gsus-sindustries-blauwgrijs-dames/22960682/ > http://www.fashionchick.nl/p/gsus-jas-laufenburg/23537438/ en allemaal flink afgeprijsd hoe gaaf is dat?!? Nu maar hopen dat ik deze MEGA gave actie mag winnen met de allerliefste man in mijn leven en dat we dit najaar hip in kunnen gaan

 • Pleun 2 jaar geleden

  Ik en mijn vriend Bram zouden graag een keertje willen shoppen met z'n 2e. Hij zou mij graag ik bepaalde kleding willen zien die ik zelf niet zou kopen. Ook wil hij een keertje een outfit voor me uitzoeken. Helaas kunnen wij dit niet doen omdat wij financieel niet goed zitten en helaas niet vaak of mooie dingen kunnen shoppen. Ik hoop dat we na alle ellende toch een keertje geluk kunnen hebben en zowiezo een dagje samen kunnen zijn en ons zelf verwennen. En zeker me vriend. Die me altijd heeft bij gestaan op het moment dat ik op Straat stond.

 • Nina 2 jaar geleden

  Ik en Hans zouden dit shoptegoed moeten winnen, omdat hij een shopwens heeft (ja, je hoort het goed). Hij heeft ooit een keer tegen mij gezegd dat hij graag eens tijdens een dagje shoppen niet alleen zijn eigen kleding, maar ook mijn kleding wil uitkiezen! Dit omdat hij vindt dat ik vaak te lang twijfel over welke kledingitems ik uiteindelijk koop(mijn probleem: ik kan nooit kiezen. Er hangen vaak veel te veel leuke items in de winkels die ik niet allemaal in één shopsessie kan veroorloven). Bovendien zou hij graag matchende outfits willen hebben, zodat we samen geheel in stijl kunnen verschijnen op bijvoorbeeld een feestje. Ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat van de shopsessie, wanneer wij dit shoptegoed winnen!:)

 • Kriwil 2 jaar geleden

  Mijn enige echte man Frank Talens! (wij hebben een rugnummer, yay!) Wij hebben drie kinderen van 6, 3 en bijna 1. Ik ben 37 en hij is 36. Jaren lang hebben wij kleertjes en dingen alleen voor de kids en niet voor onszelf gekocht. Wij zien er als 'shabby stel' uit. Maar hij houdt ook niet van slenteren bij het centrum te winkelen met mij en ik snap het. Eerst moet hij betalen en daarna moet hij nog last van zijn heupen krijgen. Mooi niet. Dus dit is een goeie actie om samen met hem te shoppen. Maar eerst moeten wij winnen! Dubbel hard duimen :))

 • Anneke 2 jaar geleden

  Dit jaar hebben mijn Peter en ik ons 25 jarig huwelijks feest gevierd. Samen!!! hahaha. Hij is in de afgelopen anderhalf jaat 27 kilo afgevallen. Nu is het lastig voor hem om te bepalen wat wel en niet staat. In de afgelopen twee maanden hebben we beide onze baan verloren en weten niet hoe het in de toekomst verder gaat. Misschien kunnen we met dit geld en kleding voor de winter aanschaffen en voor de kerst iets leuks kopen. Fingers crossed!!!

 • Raquel 2 jaar geleden

  Doordat hij een dubbele hernia heeft, is Jay het afgelopen jaar 20 kg afgevallen! Dus hij kan wel wat nieuwe items in n kleinere maat gebruiken. Buiten dat zou ik het super vinden voor hem om deze prijs te winnen, na een heftig. Zelf kan ik ook wel wat leuks gebruiken na m'n zwangerschap... Ben benieuwd! ☺️

 • Isi 2 jaar geleden

  Mijn vriend Nicolas Deforce heeft maar 1 lange broek, hij vindt zijn korte broeken zelfs met dit weer gewoon fijner zitten... please help mij om hem leuk aan te kleden met kleren die fijn zitten en tegelijkertijd mooi zijn!!!!!!

 • Annick 2 jaar geleden

  Mijn vriendje (Marco Broeders) ziet eruit als een GSUS model maar hij mist alleen de mooie kleding! En ik wil graag dat we er samen lekker warm bij loopt deze zomer! :) http://www.mentoday.nl/p/helmut-beanie/22143883/

 • Michelle 2 jaar geleden

  Wat een super gave actie! Graag zou ik gaan shoppen met mijn broertje Jordy Beens. Hij houd van kleding, niet van shoppen , maar als we gaan slaagt hij altijd. Hij is wel toe aan een nieuwe garderobe, omdat hij erg lang is geworden. Zelf zou ik natuurlijk ook heel graag shoppen, omdat ik erg ben afgevallen. Hij is het allerliefste broertje, we hebben altijd erg veel lol en ik vind dat hij het wel verdiend om zelf eens in het zonnetje gezet te worden. En dit zou een super toffe verassing zijn, because he loves Gsus

 • Shahira 2 jaar geleden

  Lijkt me geweldig en heerlijk om met mijn lieve vriend Djunardi (FB DSPEL) te gaan shoppen! Samen de mooiste kleren uitzoeken, even genieten en geld uitgeven zonder zorgen! Tevens willen wij heel graag winnen omdat we binnenkort in ondertrouw gaan en daar wel een mooie outfit voor aan willen hebben! Wat ik o.a. heel erg mooi vind uit de collectie: http://www.fashionchick.nl/p/gsus-jurk-carouge-faux-knit/23537444/ http://www.fashionchick.nl/p/gsus-jas-laufenburg/23537438/ http://www.fashionchick.nl/p/gsus-olivia-700-216/22194378/

 • Sylvana 2 jaar geleden

  Mijn vriend Rick en ik zijn nu al bijna 10 jaar samen terwijl ik pas 26 jaar ben geworden. We waren dus echt piepjong dat we elkaar leerden kennen. In die 10 jaar heb ik mijn vriend allerlei verschillende stijlen zien dragen....studentikoos, alternatief, grunge, gothic, weer terug naar studentikoos, army-style, super excentriek en ik vind het tijd dat hij zijn garderobe weer eens veranderd. Het lijkt me leuk om eens een garderobe met hem samen uit te zoeken. Verder ben ik benieuwd wat hij voor mij zou uit zoeken, want bij mij is het de afgelopen jaren gebleven bij tuttig en een beetje alternatief. Het zou helemaal leuk zijn, als we naast onze huizenjacht, ook op zoek kunnen gaan naar een nieuwe kledingkast en een nieuwe garderobe. Een ding is zeker Rick, deze sweater met houtprint gaan we zoiezo voor jou kopen: http://www.g-sus.com/en-us/product/1152/men/all-items/g140852030/5031/wood-sweat-outer-space.aspx

 • esmeelisanne 2 jaar geleden

  Mijn vriend (Hidde van der Ploeg) en ik wonen nu iets langer dan een maand in de voor ons nieuwe stad Utrecht, hij werkt in Amsterdam en ik studeer nog in Groningen: een hoop heen en weer gereis- met de trein dus alle NS/treinleven struggles inbegrepen. Maar dat hebben we natuurlijk zelf zo onpraktisch ingedeeld dus terug terug naar het punt waarom ik hier op reageer: we wonen er nu iets langer dan een maand en we zeggen bijna dagelijks tegen elkaar 'ja we moeten echt eens Utrecht in, we gaan shoppen, spenden' (iets overenthousiast na alle verhuiskosten en mijn studentenbudget :P) maar goed, dat is er nog steeds niet van gekomen! We zijn dus, ondanks dat we hier al langer dan een maand wonen, nog niet het centrum van Utrecht in geweest! Ik vind echt dat wij nodig moeten shoppen dus wie weet is dit onze kans :)

 • Wopkje 2 jaar geleden

  ik weet zeker dat mijn zoon Ricardo Deden helemaal uit zijn dak zal gaan en zelf kan ik ook wel een nieuwe outfit gebruiken

 • Kimberly 2 jaar geleden

  Wat een super toffe actie! En wat komt die actie ons eigenlijk toch goed uit! Mijn lieve tweelingbroer Kevin Drijver gaat binnenkort voor het eerst alleen op reis, en niet zo maar op reis, vanaf januari zit hij in down under Australie! Na zo veel studies, getut en tegenslagen kan ik alleen maar zeggen dat ik ontzettend trots op hem ben! Just go for it!! En vergeet niet te genieten! Een extra'tje voor wat toffe kleding kan dan natuurlijk ook geen kwaad. En aangezien ik het als arm studentje ook niet bepaald breed heb, kan ik het ook erg goed gebruiken. Ik hoop dat mijn broer met een goed gevulde koffer ons koude kikker landje kan verlaten en met mooie GSUS-shirts en broeken op avontuur kan gaan!

 • Tessa 2 jaar geleden

  Toffe actie. Gun ik mijn vriend Benjamin van der Stelt zeker! Wij zijn beiden beginnende studenten en daar hoort helaas toch wel wat minder geld in the pocket bij en minder tijd om leuke dingen te doen zoals de stad in gaan om te shoppen. Dit klinkt als een super leuke kans en kan niet wachten om iets leuks te doen samen.

 • Duong 2 jaar geleden

  Voor €500,- heb ik een hoop te kiezen bij Gsus industrie hoor :) en dat weet ik al zeker. Vooral voor de komende tijd is het echt nodig om warm te blijven. Op de website heb ik heel veel gezien en wil heel graag hebben: super leuke blouse die ik eigenlijk overal kan gebruiken (stage en school): http://www.fashionchick.nl/p/cossonay-shirt/23374330/ een super leuke blazer: http://www.fashionchick.nl/p/davida-blazer/23374312/ Warme, leuke parka(voor in de herfst en winter, echt ideaal): http://www.fashionchick.nl/p/biel-parka/23374332/ een comfy vest: http://www.fashionchick.nl/p/gsus-sindustries-morgins-vest-blauw/23182231/ en als ik nog wat over hou: http://www.fashionchick.nl/p/gsus-sindustries-pantalon-rood/23108800/ hahaha en zo ga ik maar door denk ik dan:D anyway mijn vriend Phi Nguyen heeft ook een hoop te kiezen en willen hoor:D @Phi Nguyen: doe alsje mee en wie weet winnen we dit wel:D. xoxo, D.

 • Natalie 2 jaar geleden

  Fashionable samen de winter in. Dat is fijn shoppen met zo'n cheque. Hans Grippeling, het setje van de linkerman vond je tof toch?!

 • Annie 2 jaar geleden

  Mijn man (Henry) en ik zijn afgelopen maand beide 60 én voor de eerste keer opa en oma geworden. Om ervoor te zorgen dat we geen 'oude' opa en oma worden, lijkt het ons erg leuk om dit shoptegoed te winnen. Dit zal er wel voor zorgen dat we er in elk geval de aankomende jaren als moderne grootouders (god wat klinkt dat oud) bijlopen! :) Ik zie in elk geval al flink wat dingetjes welke ik nog graag in m'n kast zou willen hebben, zoals de Blouse Greifensee, Regensdorf coat en trui nendaz. En aangezien het zo'n flink bedrag is, ga ik vast en zeker ook iets voor m'n dochter (Lian) kopen :)

 • Lian 2 jaar geleden

  M'n vriend (Ruud) en ik maken graag elk kans op 500 euro shoptegoed. We zijn een kleine maand geleden trotse ouders geworden van ons eerste kindje en zoals je wel kan indenken gaat al onze aandacht en een groot deel van ons geld met liefde naar hem :) Toch zou het geweldig leuk zijn als wij als ouders ook extra verwend worden, en voor 500 euro mogen shoppen is dan natuurlijk een enorm toffe mogelijkheid! Kunnen we met z'n drieën in stijl aan deze nieuwe fase van ons leven beginnen! En natuurlijk wordt het alleen al enorm gezellig om een dagje met z'n drietjes te shoppen. Dat dat dan ook nog eens onbezorgd kan maakt het helemaal af! 3 items die is zeker wil kopen zijn de GSUS DENIM JACKET THE TULIP 303 CSWB, de VALBELLA TURTLE, en de GSUS TRUI NENDAZ. Een jas ook zeker, maar daarbij kan ik nog niet kiezen.

 • Paola 2 jaar geleden

  Mijn man, Pieter Holthausen, en ik zoeken online altijd eerst de nieuwste artikelen. Wanneer die in de winkel komen gaan we samen op pad om alles te zoeken. Mijn man is heel lief! Hij helpt met zoeken, komt mee naar de paskamer en geeft zijn eerlijke mening. Wanneer ik een andere maat nodig heb, haalt hij die voor me. Hij blijft dus niet suf bij de ingang wachten tot ik klaar ben. Wij zijn echt gek op samen winkelen!

 • Peggy 2 jaar geleden

  Ook mijn man Kevin van Lokven maakt graag kans op 500 euro en natuurlijk ook 500 voor mij! Hij wilde een aantal nieuwe spijkerbroeken en ik ga ook voor een mooie jeans maar ook een leuke jas/jacket voor op deze stoere jeans, maar voor 500 euro moet dat zeker weten goed komen! Wij verdienen deze prijs omdat we afgelopen zomer nogal wat pech hebben gehad. Zo zijn we eerder terug gekomen van onze vakantie omdat ik ziek was en daardoor heeft mijn man ook niet echt een goede vakantie gehad, behalve dan voor mij zorgen haha ! Wij willen daarom wel graag even lekker samen achter die laptop kruipen en wat leuke kleding shoppen :)!!