Win €100,- shoptegoed voor jou en je best friend met #smartquote.

De winter werd een tikje tropisch met de flamingo's in de Fashionchick smartphonehoesjecollectie en flirten kon voortaan zonder te spreken met de 'Hello pretty stranger' case. Maar voor onze nieuwe Fashionchick x Smartphonehoesjes.nl collectie zoeken wij verse inspiratie. Deel jouw favoriete quote op Instagram met #smartquote en win dat jouw tekst een grande entrée maakt in onze nieuwe collectie! En ontvang daarnaast €50,- shoptegoed van Smartphonehoesjes.nl voor jezelf en hetzelfde bedrag voor een vriendin.

Fashionchick x Smartphonehoesjes.nl winactie

Sharing is caring

De stappen om te winnen zijn heel makkelijk. Je kiest je favoriete quote of spreuk en deelt die met de wereld op Instagram. Wil je niet alleen een wijsheid of grappige uitspraak aan andere meegeven, maar ook kans maken op een prijs? Dan post je de quote met de #smartquote, volg en mention @Smartphonehoesjesnl en @Fashionchick en begin je met duimen! Want als jouw quote onze favoriet is, dan krijgt hij een plekje tussen onze nieuwe telefoonhoesjes en win je €50,- shoptegoed van Smartphonehoesjes.nl voor jou en €50,- shoptegoed voor een vrienden. Sharing is caring, babe.

Want it Wishlist

Statement hardcase voor de iPhone 6 - witFashionchick Smartphonehoesjes.nl
€ 14,95
Flamingo hardcase voor de iPhone 5 / 5sDames schoenenSmartphonehoesjes.nl
€ 14,95
Statement hardcase hoesje voor de Samsung Galaxy S4 - zwartDames schoenenSmartphonehoesjes.nl
€ 14,95

Dus gooi je internetwijsheden, je levensmotto's en de mooiste tegelspreuken de wereld in met #smartqoute en inspireer ons! Dan zie jij jouw quote straks misschien zomaar terug in onze nieuwe collectie. 

Gefeliciteerd Robin

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer