Winactie Foreo Bear gezichtsbehandeling
Beauty

Win: elke dag een gezichtsbehandeling met FOREO BEAR

Jane, 01 december 2021

Een effectieve gezichtsworkout terwijl je aan het ontspannen bent. Het Zweedse skintech-merk FOREO heeft een apparaat ontworpen waarmee je meer dan 65 spieren in je gezicht en nek traint voor een strakkere en jongere huid. En jij kunt deze BEAR nu winnen! 

Treat yourself

Wie wil nu niet comfortabel vanuit huis zichzelf op een professionele gezichtsbehandeling kunnen trakteren met simpelweg een apparaat? Met de BEAR is dit nu mogelijk! Na huidverzorgingsapparaten en tandheelkundige beauty-apparaten is de BEAR-lijn de nieuwste innovatie van het FOREO Instituut in Stockholm. De stimulerende microstromen in het apparaat verstrakken de slapper wordende huid terwijl pulsaties ervoor zorgen dat de gezichtsspieren zich ontspannen waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Met drie tot vijf verschillende gezichtstrainingen en een speciaal anti-shock-systeem is het microstroomapparaat hartstikke veilig en past zich precies aan aan de weerstand van jouw huid. Een easy facelift zonder facelift in slechts 2-3 minuten!

Pulse

Door middel van masserende bewegingen dringen de pulsaties van de BEAR door tot diep in de poriën. Ze verbeteren de bloedsomloop, laten gifstoffen uit de huid verdwijnen en verminderen spanning in het gezicht. Daarmee verdwijnen niet alleen rimpels, maar hydrateer je de huid en creëer je een gladdere, zachte en stralende huid van binnenuit. Het apparaat is makkelijk in de hand en je kunt het tot wel 90 keer gebruiken voordat je het moet opladen. Hallo jeugdige glow!

Serum sérum serum

Ook al is de BEAR gemaakt van lichaamsveilige siliconen, zorg er altijd voor dat je het gebruikt in combinatie met een geleidend serum. Zo bereik je de beste resultaten en het is een heel stuk veiliger. FOREO heeft zelf een fijn bijpassend serum ontworpen vol antioxidanten, hyaluronzuur en squalaan, dat je er los bij kunt kopen en dat door de pulsaties nóg beter door de huid kan worden opgenomen. Het apparaat is waterdicht en daardoor gemakkelijk schoon te maken. Wij kunnen geen reden bedenken waarom je dit niet wilt hebben. Goed nieuws! Fashionchick mag één FOREO BEAR inclusief bijbehorende serum sérum serum weggeven t.w.v. 358 euro! Hoe doe je mee? Volg FOREO en Fashionchick op Instagram en vertel ons in de comments hoe veel gezichtsspieren je met de BEAR traint. Succes!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer