WIN: elektrische tanden borstel!

Deze actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op de prijs!!!
De elektrische tandenborstel is gewonnen door:
Madelon.

Samen met de webshop Wehkamp geven wij deze maand een leuke prijs weg. Deze maand kun jij als Fashionchick een elektrische tandenborstel winnen: handig voor in de koffer! 

Witte lach, je gaat op vakantie!

Was die van jou stuk? Of heb je altijd al een elektrische tandenborstel willen hebben? Nou, wij zouden het wel weten, met de zomer in aantocht. Niks mooiers dan frisse witte tanden bij jouw bruine huidje!

WIN WIN WIN

Wil jij deze elektrische tandenborstel van producten. Als je hem gevonden hebt, stop je hem in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de elektrische tandenborstel actie in hun kast hebben staan maken kans op deze prijs.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs. (je mag je profiel ook nog snel aanpassen als hij niet aan de bovenstaande eisen voldoet.)

Deze actie is geldig t/m 31 juli.

Veel zoek plezier! Dorien

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Petra 9 jaar geleden

    Vanwege mijn spierziekte ben ik aangewezen op een electrische tandeborstel. Het werkt geweldig, maar ik zou best een vervanging voor de inmiddels oude tandenborstel kunnen gebruiken. (ook Oral B, merk is dus perfect)

  • hanny 9 jaar geleden

    op deze manier poetsen vind ik wél leuk.