Win een weekendje Stockholm met Esprit Urban Nature

Advertorial

Ken jij de nieuwe geur van Esprit al? Esprit Urban Nature ruikt precies zoals de naam doet vermoeden. Een city-chic geur met veel groen. De geur is er zowel voor mannen als vrouwen en wij vinden 'm erg lekker fris en zomers ruiken. Dat is natuurlijk al leuk genoeg, maar let op! Met deze geur maak je kans op een volledig verzorgd reisje naar Stockholm, de meest Urban Nature stad van Europa. 

esprit urban nature

Urban nature

Zoals je wel weet is Stockholm een grote hippe stad, maar wel met veel natuur. Als je ooit in de Zweedse hoofdstad bent geweest, zal het je zeker niet verbazen dat deze plek is uitgeroepen tot de meest Urban Nature stad van Europa. Met het vele groen en vooral veel water, vergeet je soms gewoon dat je je in een grote stad bevindt. Esprit heeft het leuke idee om bij de lancering van hun nieuwe geur een reisje cadeau te geven naar deze geweldige stad. Zo kun je het ultieme Urban Nature gevoel ervaren!

Wat moet je doen?

Meedoen is makkelijk! Ga naar de site van Esprit Urban Nature en upload een foto van jouw meest Urban Nature moment. Omschrijf dit moment en zorg dat je vrienden op jouw foto stemmen. Misschien win jij dan wel een volledig verzorgd weekend naar Stockholm. Als je de hoofdprijs niet wint, maak je kans op één van de vele Urban Nature geurpakketten.

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.