Winnen

Win een weekendje shoppen in Antwerpen

Meike, 21 december 2016

Win een weekendje shoppen in Antwerpen

Als ik zeg: een weekendje weg naar Antwerpen met Weekendesk. Dan zeg jij: yes please! Lekker eten, genoeg verfrissende drankjes en hordes veel te knappe sale items. Letterlijk shoppen tot je erbij neervalt. Proeven van het bruizende nachtleven. Bijkomen in de sauna. Uitgebreid ontbijten. Belgische smaken proberen. Vlaamse frietjes. Belgische wafels. Met chocolade. Leuke mensen. Kunst en cultuur. Als ik je dan óók nog eens vertel dat dit jou gratis en voor niets aangeboden wordt. Geserveerd op een gouden plateautje. Dan praat je gewoon even helemaal niet meer. Dan ben je veel te druk met naar beneden scrollen. Want dat willen we allemaal wel winnen. Ja, toe maar. Go go go! 

Win Weekendesk

Op naar Antwerpen! 

Oh happy day! Wij mogen nu namelijk in samenwerking met Weekendesk én het Lindner hotel een weekendje naar Antwerpen weggeven. Hoe deze twee beste dagen van jouw leven eruit zullen zien? Nou, komt -ie: de lucky bastard die deze prijs wint is allereerst van harte welkom in het Lindner Hotel. En niet in z'n eentje natuurlijk. Nee; met één heel lief vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje/of iemand anders fijns. Het hotel ligt in hartje Antwerpen en binnen no time ben je dan ook klaar om de mooiste items in te slaan tijdens de sale! Als je toch even genoeg hebt van al dat shoppen kunnen jullie gerust wat cultuur gaan snuiven. Want een culinaire tour door de stad waarbij je alle smaken van België kan proeven; die zit er ook bij! Honger ga je sowieso niet hebben dat weekend. Want óók ontbijt is included. Ja hé, waar wacht je nog op? Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief van Fashionchick én Weekendesk. Doen!  

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 21 januari 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Meike Liedenbaum, Life is short, make every outfit count.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer