menu
Winnen

Win! Een reis naar een uniek adresje in de Algarve

Kristel, 10 juni 2018

Win! Een reis naar een uniek adresje in de Algarve

Eliza was here

Heb jij behoefte aan zon, zee en strand? Aan pittoreske stadjes en schitterende natuur? Aan ontbijten in het zonnetje en afkoelen in het zwembad? Dan heb ik goed nieuws voor je. Jij maakt namelijk kans op een heerlijke reis naar een uniek adresje in de Algarve in Portugal!

Komt dat je bekend voor? Dat kan kloppen. Vorige maand maakte ik namelijk precíes de reis die jij nu kunt winnen. Eliza was here regelde alles voor me; zo werd er een vlucht voor me geboekt en stond de huurauto bij aankomst klaar. En ook het verblijf - in de idyllische B&B Casa Consolo - was tot in de puntjes verzorgd. En nu is het de beurt aan jou! Ben jij beschikbaar van 16 tot en met 23 september 2018 en lijkt het jou wel wat om samen met je lief, vriendin, moeder, zus of buurvrouw in de Algarve te genieten van het goede leven? Laat dan hieronder je gegevens achter en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fashionchick en inspiratiemails van Eliza was here. En dan? Fingers crossed!

Benieuwd wat er zoal te beleven valt in de Algarve, wat je van de unieke B&B kunt verwachten en welke leuke dorpjes je absoluut niet mag missen? Ik schreef een uitgebreid report over mijn avonturen in Portugal met Eliza was here. Lees het snel en laat de voorpret maar beginnen!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer