Win één minuut gratis shoppen bij V&D

Advertorial

"Bijna weer Sephora, he?" klinkt het op de Fashionchickredactie. Meer hoeft er al niet meer gezegd te worden om duidelijk te maken welk shopfestijn er aan komt. Het is weer Prijzencircus bij V&D. Massaal slaan we lipsticks, eyeliners en blush in bij onze favoriete beautyketen. Maar wie de online folder doorbladert snapt wel dat het daar niet bij blijft. Mango, Desigual, Esprit, Mexx, Jane Norman, Soho en After Eden. En shop in shops Rituals, Sabon en Hunkemoller niet te vergeten. Vanaf vandaag, 22 september, barst het feest los met korting op al dit soort topmerken en dit jaar komt V&D zelfs met twee fijne acties.

Teaser

Ook deze keer kun je weer online je favoriete producten kopen. Shop de beste aanbiedingen uit de Prijzencircus folder en laat ze gemakkelijk thuisbezorgen of haal je bestelling gratis op in favoriete V&D vestiging. Zo koop je alle aanbiedingen lekker op je gemaak en ontloop je de gekte die de combinatie vrouwen en korting teweeg brengt.

Shop till you drop

Actie twee doet ons hart sneller kloppen. Wil je helemaal goedkoop winkelen? Speel de online game ‘Shop till you drop’ en win één minuut gratis winkelen. Het spel is simpel, stap op de roltrap en shop je suf. Maar pas op voor wiebelende tasjes en brekende hakken. Haal je de bovenste etage, dan maak jij kans op één van de leuke prijzen of zelfs één minuut gratis shoppen! Wij wagen zeker een poging?

Ook zo'n zin in het Prijzencircus? Verlekker je aan de koopjes op de V&D site of in de online folder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer