Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Marie Jo
Winnen

Win: een Marie Jo bikini voor jou en een vriendin

Kristel, 05 juni 2019

De zomer staat voor de deur en dat betekent maar één ding: tijd om op zoek te gaan naar de perfecte bikini. Eentje die on trend is en tegelijkertijd stijlvol. Waar je je op en top vrouw in voelt en waar je altijd en overal de show in steelt. Goed nieuws: wij hebben 'm gevonden.

Dat je bij Marie Jo terecht kunt voor de allermooiste lingerie weet inmiddels iedereen. Maar wist je ook dat je hier de mooiste bikini's en badpakken scoort? Met een pasvorm die iedere vrouw haar mooiste zelf laat zijn en dessins en kleuren die perfect passen bij de laatste trends kun je met de swimwear van Marie Jo eigenlijk nooit de plank misslaan. Onze favoriet? De 'Monica': een bikini met een grafisch patroon in koper en zwart. En het beste van alles: wij mogen twee dames ontzettend verwennen met deze bikini t.w.v. €140!

Like, tag en win

Wil jij kans maken op zo'n prachtige Monica bikini van Marie Jo t.w.v. €140? En vind jij dat jouw beste vriendin, moeder, buurvrouw of liefste collega er ook een verdient? Zo doe je mee:

#1 Volg @fashionchick en @mariejolingerie op Instagram
#2 Like onderstaande post 
#3 Tag degene die ook een nieuwe bikini verdient in de comments onder dezelfde post
#4 Wil je extra kans maken? Deel de foto in je Instagram feed of in je Stories

We maken de winnaressen eind juni bekend. Succes!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 20 juni 2019. De winnares wordt via Instagram benaderd.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer