Winnen

Win een Kingsday outfit van JOSH V t.w.v. €400,- en een Fashionchick goodiebag

Bo, 01 april 2016

Win een Kingsday outfit van JOSH V t.w.v. €400,- en een Fashionchick goodiebag

Dat de gemiddelde Nederlander er tijdens Koningsdag niet echt uitziet om een schoonheidsprijs binnen te slepen moge duidelijk zijn. Al het oranje dat je ziet bestaat meestal uit oude voetbalshirts, versleten sneakers en sierlijke boa's. JOSH V vindt dat het een stuk beter én stijlvoller kan. Daarom stelde it-girl Josh de perfecte outfit speciaal voor Koningsdag samen. En het wordt nog beter! We mogen deze complete look t.w.v. €400,- weggeven en er één dame heel gelukkig mee maken. En weet je wat, daar doen we met liefde ook nog eens een goed gevulde goodiebag van Fashionchick bij!

Josh V kingsday outfit

Schrijf je in en win

De look bestaat uit een knaloranje kanten top, prachtige high heels en een stoere ripped jeans. Bij elkaar is dit de perfecte outfit voor Koningsdag, maar ook los zijn deze prachtstukken het hele jaar draagbaar. Daarnaast krijg je dus ook nog eens een goed gevulde goodiebag van Fashionchick. Het enige wat je hoeft te doen om er super stijlvol bij te lopen op Koningsdag, is je inschrijven voor de nieuwsbrief van JOSH V en Fashionchick. Makkelijker kan eigenlijk niet. Heel veel succes! 

doe mee

Je shopt de nieuwste collectie van JOSH V gewoon bij ons in de Fashion Finder!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 24 april 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Bo , Whoever said that money can't buy happiness, simply didn't know where to shop.

Shop meer van

JOSH V

Lees meer