Winnen

Win: een jaar lang gratis FRIDAY Mascara én €150 shoptegoed

Kristel, 19 november 2019

De letter M brengt nogal wat goeds met zich mee. Mascara bijvoorbeeld. Of wat dacht je van Mode? Beide onmisbaar in heel wat vrouwenlevens en zonder voelen we ons - al dan niet letterlijk - maar naakt.

Wat mode betreft weten we inmiddels al behoorlijk wat over jullie. Maar jullie mascara gebruik is nog een mysterie. Want wat vinden jullie eigenlijk belangrijk aan een mascara? En hoe kies je er eentje uit dat enorme aanbod? Wij willen het weten. En voor wat, hoort wat. Zo zijn we dan ook wel weer.

Een jaar lang gratis mascara

Wij mogen namelijk één iemand verwennen met een jaar lang gratis FRIDAY Mascara. Oftewel: je krijgt een jaar lang om de maand (dus 6x per jaar) jouw favoriete mascara thuis gestuurd. Voor niks. En om het nog mooier te maken krijg je er ook nog eens €150 shoptegoed bij van een Fashionchick shop naar keuze. Meedoen is makkelijk: vul hieronder de korte vragenlijst in en vertel ons over jouw mascara gebruik. That's it. Succes!

Over FRIDAY Mascara

Dankzij FRIDAY Mascara - dé plek om uit de 8 borstels en 6 formules je perfecte mascara samen te stellen - hoef je nooit meer bang te zijn dat je ooit zonder mascara komt te zitten. Je kunt je namelijk makkelijk aanmelden voor de super handige herhaalservice. Ben je dolgelukkig met je zelf samengestelde mascara? Dan geef je aan of je deze maandelijks, om de maand of één keer in de drie maanden automatisch thuis gestuurd wilt krijgen. Dit wordt natuurlijk nóg leuker als je hier niet voor hoeft te betalen. En dat zou voor één van jullie zomaar het geval kunnen zijn. Vul dus snel de vragenlijst in en je bent al in de running. Succes!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 26 december 2019. De winnares wordt via de mail benaderd.

De 5 mascarafouten die je hierna nooit meer maakt

Lees ook

De 5 mascarafouten die je hierna nooit meer maakt

Beauty

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer