Winnen

Win: Een jaar lang Discovery+ voor jou én een vriendin

Kristel, 08 februari 2021

Tja, daar zitten we weer. Dit keer geen intelligente lockdown maar een kneiterharde mét avondklok. Slaat bij jou de verveling al toe? Dan wil je dit niet missen.

Discovery+ is het video-on-demand platform van o.a. Discovery, Animal Planet, Food Network, BBC, Eurosport 1 & 2 en onze grote favoriet: TLC. Oftewel: heel veel original series en programma's met bijzondere verhalen over echte mensen en hun passies. En natuurlijk heel veel heerlijke guilty pleasures om via je smartphone, tablet, laptop, pc of tv van te smullen. Goed nieuws: wij mogen 5 x 2 jaarabonnementen van Discovery+ weggeven! Zodat je - ook op afstand - samen met je beste vriendin, moeder, zus of leukste collega kunt smullen van alles dat je op Discovery+ kunt vinden.

Zo doe je mee:

#1 Volg @fashionchick op Instagram
#2 Tag degene die je ook een jaar lang Discovery+ gunt in de comments onder onderstaande post
#3 Voor extra winkans deel je de post in je stories (vergeet ons niet te taggen!)

Het beste van Discovery+

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt natuurlijk ook zelf een abonnement afsluiten en genieten van alles dat te streamen is via Discovery+. Doe dat vooral vóór 28 februari want dan betaal je slechts €1 voor de eerste drie maanden. Wat je vooral niet moet missen op Discovery+? We vertellen het je graag.

Jaimie Vaes: In the Vaes lane 

Benieuwd hoe het leven van Jaimie Vaes - MTV host, it-girl en verloofde van Lil' Kleine - eruit ziet? Wij ook. Goed nieuws: dankzij de realityserie op Discovery+ kunnen we vanaf 14 februari allemaal meegenieten. Van een verbouwing tot het plannen van een huwelijk, van shinen op de rode loper tot het draaiende houden van het huishouden. 

Sex Tape

In Sex Tape zien we verschillende stellen die een week lang óveral gefilmd worden. Dus ook in de slaapkamer. Achteraf bespreken ze met elkaar wat ze gezien hebben en komen belangrijke vragen ter sprake. Hoe belangrijk is voorspel in een relatie? Does size matter? En op welk gebied willen de koppels nog experimenteren? Presentatrice Bobbi Eden en relatiedeskundige Jeremy Heshof voorzien de koppels van bruikbare tips en feitjes. De Nederlandse Sex Tape is vanaf 6 februari exclusief te zien op Discovery+.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer