Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Friday mascara
Winnen

Win: een high tea met vriendinnen t.w.v. €200

Kristel, 04 juni 2019

Ben jij ontzettend toe aan een middag theeleuten met je beste vriendinnen? Dan wordt het tijd om een nieuwe mascara te kopen. FRIDAY Mascara trakteert namelijk. Niet alleen op korting maar óók op een high tea voor jou en je beste vriendinnen.

Voor de allerbeste mascara moet je bij FRIDAY Mascara zijn. Hier kun je namelijk kiezen uit verschillende borsteltjes en formules, waardoor je altijd een mascara hebt die perfect bij jou en je wensen aansluit. En dankzij de handige herhaalservice grijp je nooit meer mis, je nieuwe mascara wordt namelijk automatisch bij je thuis bezorgd voor maar €10,50 per keer. Lijkt je dit wel wat? Dan is dit hét moment om je aan te melden. Je krijgt nu namelijk 50% korting op de herhaalservice waardoor je de eerste mascara voor de helft van de prijs in huis haalt. Om van deze actie gebruik te kunnen maken vul je de code WINFC in bij het afrekenen. 

Win een high tea!

Goed, terug naar dat theeleuten met je vriendinnen. Want als jij bovenstaande code gebruikt, profiteer je niet alleen van die 50% korting, maar maak je ook nog eens kans op een high tea met vriendinnen bij een restaurant naar keuze t.w.v. €200. Geloof ons, daar kun je een hoop thee van drinken. Ga dus snel naar de site van FRIDAY Mascara, start de herhaalservice - vergeet code WINFC niet! - en begin vast te duimen. De winnares krijgt begin juli bericht. Succes!

Ga naar FRIDAY Mascara

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 4 juli 2019. De winnares wordt via de mail benaderd.

De 5 mascara fouten die je hierna nooit meer maakt

Lees ook

De 5 mascara fouten die je hierna nooit meer maakt

Advertorial

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer