Winnen

Win een Fashionchick x VIVA-goodiebag t.w.v. €150,-

Meike, 29 december 2016

Win een Fashionchick x VIVA-goodiebag t.w.v. €150,-

Ik probeer me altijd nog een beetje in te houden. Ook vind ik het wel fijn om een beetje bescheiden over te komen in deze wereld. Maar je bent een Hollander of je bent 't niet. En als ik het woord 'gratis' hoor dan spits ik mijn oren, open ik mijn ogen en sta ik in de startblokken om het te bemachtigen. Want iets leuks voor niks krijgen, ach ja, daar word ik gewoon heel blij van. En ik ben er trots op. Nu heb ik het ongeluk dat ik over de winacties van Fashionchick schrijf. En dat ik dus geen kans maak op al die geweldige prijzen (was het maar zo'n feest). Maar ik kan je vertellen; hebberig word je er wel van. 

Winnen VIVA x Fashionchick

Zéker van de volgende prijs die we weg gaan geven. We hebben namelijk de handen ineen geslagen met VIVAEn samen geven wij vijf goodiebags weg t.w.v. €150,-. Bomvol met knappe spulletjes die jij dus gratis ontvangt en daardoor éxtreem graag wil hebben. Hoe je kans maakt op één van deze bags vol met goodies? Het is heul simpel. Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIVA en Fashionchick. That's it. Driedubbele winst dus, want je krijgt de allerlaatste nieuwtjes in je mailbox én je maakt kans op die goedgevulde goodiebag. Dus lieve gratis-lovende dames, laat hieronder je e-mailadres achter en wie weet ontvang jij binnenkort een mailtje met het verlossende woord. Fingers crossed!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 28 januari 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Meike Liedenbaum, Life is short, make every outfit count.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer