Win een fashion day met She energy drink

Advertorial

Dat She energy drink het enige vrouwelijke energie drankje is, dat weten we inmiddels. Gezonde ingrediënten zoals Aloë Vera en vitaminen én natuurlijk zonder suiker! En die knalroze blikjes trekken natuurlijk meteen onze aandacht in het schap van de supermarkt. Maar dat het ook een fashionable drankje is, dat blijkt uit de geweldige winactie van deze energiebooster. She energy drink geeft namelijk een Fashion Day voor 2 personen weg, inclusief hotelovernachting in het Fashion Hotel in Amsterdam.

she energy drink fashion dayShe Fashion Day winactie

Win je deze fantastische prijs dan start jullie Fashion Day met een bezoek aan Spa Zuiver. Bij deze spa begin je de dag volledig relaxed en ontspannen. Bij een wellness behandeling hoort natuurlijk ook de juiste lichaamsverzorging. Die komt van het mooie merk Ahava, boordevol Dode Zee mineralen voor nieuwe energie en een mooie huid.

Ook aan het innerlijk is gedacht natuurlijk. Met de Bongo bon die je ontvangt kun je in een restaurant naar keuze genieten van een heerlijke maaltijd. Wordt het sushi, Italiaans of iets totaal anders? Als de buiken vol zitten is het tijd voor de bioscoop. En ook daar is de keuze aan jullie. Bij Pathé kun je wegzwijmelen bij een romantische film of juist vol spanning kijken naar een actiefilm.

De dag sluit je af met een geweldige overnachting in het viersterren Fashion Hotel in Amsterdam. Super-de-luxe en heel comfortabel. Op het bed vind je nog meer verrassingen, zoals Daisy, een heerlijk parfum van Marc Jacobs én last but not least: een goodiebag van Wear for Love, één van onze favoriete webshops.

WEAR FOR LOVE favourites

One teaspoon top
WEAR FOR LOVE
€135,00
Belle Noelle armband
WEAR FOR LOVE
€89,95
Sleehak Friis & Company
WEAR FOR LOVE
€99,95
Shopper Friis & Company
WEAR FOR LOVE
€69,95
MbyM trenchcoat
WEAR FOR LOVE
€169,95
One teaspoon denim short
WEAR FOR LOVE
€89,00
Mink Pink maxirok
WEAR FOR LOVE
€69,95
Jacky Luxury sneakers
WEAR FOR LOVE
€89,95
Jacky Luxury top
WEAR FOR LOVE
€39,99
Belle Noelle ketting
WEAR FOR LOVE
€129,95
Mink Pink rokje
WEAR FOR LOVE
€69,95
MbyM body
WEAR FOR LOVE
€59,99

Do you want to be a She Fashion day victim? Doe dan mee aan deze geweldige winactie. Haast je naar de Facebook pagina van She en doe mee. Succes!

liefs, Tjitske Smallenbroek, Give a girl the right shoes and she can conquer the world