Win een driedaagse detox sapkuur van Juiz~S!

Sylvia is eigenaresse van JUIZ~S Coldpressed en daarnaast orthomoleculair voedingsadviseur en detox consulente. Ze weet als geen ander hoe lastig het is om een druk leven met een healthy lifestyle te combineren. Ze heeft altijd drukke, veeleisende banen gehad waar ze van afspraak naar afspraak racete en lang niet altijd de tijd had om haar eigen sappen te slowjuicen (en vooral geen tijd -lees ook geen zin -om daarna weer die hele slowjuicer schoon te maken). Daar moet toch iets slims op bedacht kunnen worden? En zo is zij met JUIZ~S Coldpressed begonnen! 

Juiz~s detox

JUIZ~S sappen

Voor elk flesje JUIZ~S sap wordt 750- 1,5 kg groente geperst en zo krijg je dus met één flesje super veel goede voedingsstoffen binnen. Ideaal voor een druk leven, zodat er voldoende tijd over blijft voor echt leuke dingen! De sappen van JUIZ~S kunnen los gedronken worden of gebruikt worden binnen een detox sapkuur. En laat het begin van de lente nou het uitgelezen moment zijn om zo'n kuur te doen. Waarom? Wij vroegen het Sylvia!

Drie redenen om nu te detoxen

#1 Getting rid of the toxins voor meer energie

Net zoals de lente juist een goed moment is voor een goede schoonmaak actie in je huis, is het ook het ideale moment voor een goede reset van je lichaam. Je lichaam ontgift elke dag, dat gebeurt 's avonds als je ligt te slapen. Nu krijgen we in onze huidige maatschappij zoveel gifstoffen binnen dat je ontgiftingsorganen het niet redden om alles tijdens die paar uurtjes dat je slaapt op te ruimen. Het gedeelte wat ze niet opgeruimd krijgen wordt opgeslagen in vetcellen en in wat ze noemen je losmazig bindweefsel. Dat laatste zit overal; onder je huid, tussen je organen maar ook in je cellen zelf, tussen de celwand en de celkern in. In je cel zorgt het losmazig bindweefsel voor transport van voedingsstoffen en zuurstof naar de celkern toe. Als deze vol zit met afvalstoffen, kan zuurstof en voedingsstoffen minder goed de celkern bereiken. Na een detox kunnen voedingsstoffen en zuurstof weer makkelijker de celkern bereiken. Het resultaat? Meer energie, een stralende huid en een positief effect op je haar en nagels. 

#2 Say no tegen snoep habits

De lente is ook de tijd voor leuke zomerjurkjes. Daar voel je je net wat fijner in als je lekkerder in je vel zit. En daar komt misschien wel het grootste voordeel van een detox kuur om de hoek kijken: het helpt je om minder goede eetgewoontes te doorbreken. Niet alleen voor de paar dagen van je detox, maar juist ook voor de periode daarna. Gewoontes doorbreken is moeilijk, zeker als je dit geleidelijk wilt doen. Voordat je het in de gaten hebt, sluipt je oude eetpatroon er weer in. Een detox helpt je om gewoontes van snaaien en snoepen radicaal te doorbreken. Best pittig, maar wel het effectiefst. Je mag een aantal dagen helemaal niets (bij een volledige detox als de All Day) of alleen 's avonds (bij een milde detox als de JUIZ~S Till Dinner) eten, punt. Omdat we bijna allemaal op dagelijkse basis teveel suikers binnen krijgen (en niet alleen omdat we snoepen!) raakt ons lichaam hieraan verslaafd. Een detox helpt je om die verslaving te overwinnen. De eerste dagen zijn het lastigste en het meest confronterend; je merkt dan eigenlijk pas hoe gewend je bent aan de mogelijkheid om altijd maar te kunnen eten als je lichaam dat wilt. Maar de resultaten zijn ook daar: het wordt veel makkelijker om na de detox wel dat koekje te laten staan. 

#3 Een plattere buik

Ja, echt. Je darmen worden ook wel je tweede brein genoemd. Ze geven ons heel veel informatie maar daarnaast zijn ze, omdat ze in 1-op-1 in contact staan met alles wat we eten, heel gevoelig voor inflammaties. Inflammaties zijn kleine ontstekingen. In het dagelijkse leven merk je er misschien niet zo heel veel van behalve misschien een opgeblazen gevoel na het eten, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Inflammaties zijn ook ophopingen van afvalstoffen. Tijdens een detox ruim je ook deze ophopingen van afvalstoffen op. Een plattere buik is vervolgens het resultaat, puur door het opruimen van deze ontstekingen.

Juiz~s detox

Winnen en korting

Wil jij het wel eens proberen, zo'n detoxkuur? Dat kan! Wij mogen namelijk 2x2 (!) JUIZ~S All Day detox sapkuren voor jou en jouw vriend(in) weggeven! Like de Facebookpagina van JUIZ~S Coldpressed en laat ons met een reactie onder deze post weten waarom dit voor jullie nou een perfecte healthy start is.

Kan je niet wachten en wil jij nu al jouw lente van 2016 echt healthy beginnen? Bestel dan nu een detox sapkuur van Juizs Coldpressed op www.juizs.nl. Met de kortingscode #fashionchick krijg je 20% korting op alles (m.u.v. de shotjes). Je kan al een detox sapkuur vanaf 3 dagen doen en je kunt zelf kiezen of je voor All the way gaat met de Juizs All Day of voor de mildere variant kiest (Juizs Till Dinner). Let op: de kortingcode is geldig t/m 30 april 2016 en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.  

Heb je na het lezen van deze blog toch nog vragen? Een mailtje sturen kan altijd. 

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 9 april 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Eline 1 jaar geleden

  Ik zie JUIZS constant passeren op instagram dus ik vroeg me af wat het juist was. Via Camille Botten ben ik hier terecht gekomen. Waarom ik het echt zou kunnen gebruilken. Wel,ik ben een studente architectuur en heb mijn lichaam enorm verwaarloosd het voorbije jaar. Weinig slaap, weinig gezond eten, en... Alcohol. Bier, veel bier. Nu de examens eraan komen is het tijd om me te herpakken. En gezonder te voelen. Dus misschien kan juizscoldpressed me hierbij helpen. Zodat ik fit kan gaan surfen.

 • Amber 1 jaar geleden

  Het lijkt me tof om eens uit proberen heb eral veel van gehoord en ben zeer benieuwd

 • Maude 1 jaar geleden

  Een juice detox staat al heel lang op mijn to-do list maar helaas lukt het mij nooit om eraan te beginnen wegens te weinig tijd of gebrek aan motivatie. Met de lente en zomer in zicht is het de ideale moment om mij te herpakken met behulp van Juizs om tijdens bikini season lekker in mijn vel te zitten en gewoon van binnenuit te stralen!

 • Iman 1 jaar geleden

  Zo'n detox sapkuur is precies wat ik nodig heb om mijn healthy lifestyle goed te starten! In Amerika is dit al een tijdje een hype en om erachter te komen dat jullie het produceren maakt mij helemaal exited. Meer heb ik niet te zeggen, moge de beste winnen natuurlijk! xxx

 • Joy 1 jaar geleden

  ik ben al een tijdje bezig met een gezonder leven al die tijd zie ik ook al detox voorbij komen. Hierover ben ik erg enthausiast geraakt en ik wil heel graag een sap kuur doen om de lente goed in te gaan met een geresset lichaam. Door allerlei omstandigheden komt het er steeds niet van, maar ik zie deze actie als een uitstekende motivatie om een sap kuur aan te gaan. Ik ben 2016 erg gezond en sportief gestart maar het valt soms niet mee en ik zie dit dus als een boost voor mijn motivatie!

 • Patricia 1 jaar geleden

  Wat een fantastische prijs! Hier doe ik heel graag aan mee! Ik wil al heel lang graag een keer detoxen. Ik heb dit nog nooit gedaan omdat ik niet weet hoe ik het moet doen. En het lukt mij niet om lekkere gezonde sapjes te maken. Ik ben hier wel erg nieuwsgierig naar! Ik zou naast het verliezen van gewicht ook erg blij zijn met wat meer energie. Mijn lichaam kan wel wat vitamientjes gebruiken! ik zou hier enorm blij mee en ik ga heeeel hard duimen voor een beetje geluk. liefs Patricia Tegelaar

 • Nathalie 1 jaar geleden

  Ik zou dolgraag mijn lichaam weer willen resetten. Dit door een keer een detox te doen met sappen zoals het hoort. Verse goede gezonde sappen. Een nieuwe start voor het nieuwe Zomerseizoen. 2016 ben ik begonnen met sporten en goed voor mijzelf zorgen,denk dat daar een paar dagen detox echt bijhoort.

 • Claudia 1 jaar geleden

  Na twee zwangerschappen zijn er helaas wat kilo's blijven plakken. Ik heb overal gezocht, maar die stok achter de deur heb ik nog niet gevonden....tot nu! Deze detox kuur is net dat duwtje wat ik nodig heb om echt aan de slag te gaan en deze zomer weer lekker in mijn lijf te zitten, stralend in bikini en zomerjurkjes!

 • Anita 1 jaar geleden

  Nog maar een keer Heel graag, zal ik dan wel net dàt stukje motivatie krijgen om daarna door te gaan met gezonder te leven en te voelen. Ik heb het er al vaker met een vriendin over gehad, die wilde het ook proberen, maar dat komt er steeds niet van. Dus dit zou de ideale gelegenheid zijn.

 • nadine 1 jaar geleden

  Ik zou super graag eens een detox willen proberen / doen. Het cleanen en reinigen van je lichaam is volgens mij tegenwoordig geen overbodige luxe ... Ik ben benieuwd wat de effecten bij mij zullen zijn! Tevens zou het een mooie start zijn om eindelijk eens wat kilo's "kwijt" te raken. #hoopvol #enthousiast #nieuwsgierig #gemotiveerd

 • Dominique 1 jaar geleden

  I can use a detox! Als dansjuf voor kleine kinderen ben ik steeds omringt door bacteriën. En aangezien het showseizoen weer start, kan een plattere buik ook geen kwaad!!

 • Corine 1 jaar geleden

  Oh wow wat zou ik dit graag winnen. Ik begin volgende maand weer met diëten. Nu ben ik alvast weer wat gezonder aan het eten, maar een detox voor ik echt staat kan ik nog wel goed gebruiken!

 • Nina 1 jaar geleden

  Jaa ik wil! Dit zou ideaal zijn voor mij om een keer detox te proberen en te kijken of het werkt. Ik heb last van obstipatie en vaak (vooral na het eten) last van mijn buik en weet niet waar dit aan ligt. Met de dokter schiet het ook niet op. Dus dit zou ideaal zijn om een keer te proberen en een frisse start te kunnen maken!

 • Robin 1 jaar geleden

  De ideale manier om kennis te maken met detoxen. Ik doe graag mee met deze actie en hopelijk mag ik de producten van Juisz eens proberen!

 • Laura 1 jaar geleden

  Yes ik wil !! Deze detox zal net een setje in mijn rug zijn om de laatste kilo's af te vallen.

 • Anita 1 jaar geleden

  Wauw! Dit zou voor mij dé manier zijn om het detoxen een keer te proberen. Ik wil het iedere keer wel proberen, maar toch is de drempel te groot.. En ik weet zeker dat mijn vriendin dit ook zo graag wil proberen. Dus ik zeg: kom maar op ️

 • Marga 1 jaar geleden

  En verse sapjes en de zomer in het zicht dat moet toch lukken dan met juiz~s sappen #heberzinin

 • Inez 1 jaar geleden

  Goeie motivatie om het winterdip eetpatroon te doorbreken. Denk dat mijn dochter wel gezellig mee wil doen! Net zo gek op eten/snoepen als haar mamsie! Sporten doe ik altijd wel, nu nog dat eetpatroon doorbreken!

 • Sharon 1 jaar geleden

  Een te gekke win actie! A.s zaterdag ontvang ik mijn eerste 5-daagse detox van jullie, hopelijk heeft dit een positief effect op mijn darmen. Graag zou ik mijn beste vriendinnetje hiervan ook willen laten mee genieten en dat heeft zij verdiend na al die tentamen stress! Met als doel samen healthy en met een stralende huid op Koningsdag verschijnen.

 • Ellen 1 jaar geleden

  Wauw ja heel graag!! Samen met mijn buuf! We hebben allebei een eetstoornis verleden (althans, zij verleden, bij mij nog steeds deels aanwezig) en ik ben er zeker van dat een sapkuur ons zo goed zal doen! Ik wil het heel graag eens proberen!

 • Maureen 1 jaar geleden

  Omdat mijn bff en ik over een maandje naar Suriname gaan. Hoe leuk als we dan met een plat buikje onze bikini in kunnen!

 • Jacqueline 1 jaar geleden

  Ik zou graag een herkansing willen. En waarom? In januari heb ik een poging gedaan te detoxen maar zat na 1 dag met jas op schoot op het werk en de 3e dag hartstikke ziek thuis. Graag met Magriet Boersma.

 • Suzan 1 jaar geleden

  Als voorbereiding op onze backpack trip, zodat we fit en slank in onze bikini kunnen! =D

 • danielle 1 jaar geleden

  Samen met mijn vriendinnetje Nicole van Laerhoven! We hebben het er al zo vaak over gehad en we hebben al van alles aan diëten etc geprobeerd dus dit zou echt de perfecte start zijn! Ik heb zelf nog wat last van een winterdipje en een opgeblazen gevoel dus dit zou weleens de oplossing kunnen zijn. Met sporten zijn we al begonnen in ieder geval. Op onze leeftijd kunnen we ook wel iets meer "hulp" gebruiken. Dus met een frecious frisse gezonde kickstart en we kunnen de zomer aan in bikini!;-)

 • Anouk 1 jaar geleden

  Na een serieuze winterdip ben ik wel toe aan een frisse nieuwe start! Sporten, paleo, allemaal prima, maar ik mis dat extra setje in de rug om me weer kiplekker te voelen!! So yes please make me a winner please