Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Winnen

Win een driedaagse detox sapkuur van Juiz~S!

Kristel, 26 maart 2016

Win een driedaagse detox sapkuur van Juiz~S!

Sylvia is eigenaresse van JUIZ~S Coldpressed en daarnaast orthomoleculair voedingsadviseur en detox consulente. Ze weet als geen ander hoe lastig het is om een druk leven met een healthy lifestyle te combineren. Ze heeft altijd drukke, veeleisende banen gehad waar ze van afspraak naar afspraak racete en lang niet altijd de tijd had om haar eigen sappen te slowjuicen (en vooral geen tijd -lees ook geen zin -om daarna weer die hele slowjuicer schoon te maken). Daar moet toch iets slims op bedacht kunnen worden? En zo is zij met JUIZ~S Coldpressed begonnen! 

Juiz~s detox

JUIZ~S sappen

Voor elk flesje JUIZ~S sap wordt 750- 1,5 kg groente geperst en zo krijg je dus met één flesje super veel goede voedingsstoffen binnen. Ideaal voor een druk leven, zodat er voldoende tijd over blijft voor echt leuke dingen! De sappen van JUIZ~S kunnen los gedronken worden of gebruikt worden binnen een detox sapkuur. En laat het begin van de lente nou het uitgelezen moment zijn om zo'n kuur te doen. Waarom? Wij vroegen het Sylvia!

Drie redenen om nu te detoxen

#1 Getting rid of the toxins voor meer energie

Net zoals de lente juist een goed moment is voor een goede schoonmaak actie in je huis, is het ook het ideale moment voor een goede reset van je lichaam. Je lichaam ontgift elke dag, dat gebeurt 's avonds als je ligt te slapen. Nu krijgen we in onze huidige maatschappij zoveel gifstoffen binnen dat je ontgiftingsorganen het niet redden om alles tijdens die paar uurtjes dat je slaapt op te ruimen. Het gedeelte wat ze niet opgeruimd krijgen wordt opgeslagen in vetcellen en in wat ze noemen je losmazig bindweefsel. Dat laatste zit overal; onder je huid, tussen je organen maar ook in je cellen zelf, tussen de celwand en de celkern in. In je cel zorgt het losmazig bindweefsel voor transport van voedingsstoffen en zuurstof naar de celkern toe. Als deze vol zit met afvalstoffen, kan zuurstof en voedingsstoffen minder goed de celkern bereiken. Na een detox kunnen voedingsstoffen en zuurstof weer makkelijker de celkern bereiken. Het resultaat? Meer energie, een stralende huid en een positief effect op je haar en nagels. 

#2 Say no tegen snoep habits

De lente is ook de tijd voor leuke zomerjurkjes. Daar voel je je net wat fijner in als je lekkerder in je vel zit. En daar komt misschien wel het grootste voordeel van een detox kuur om de hoek kijken: het helpt je om minder goede eetgewoontes te doorbreken. Niet alleen voor de paar dagen van je detox, maar juist ook voor de periode daarna. Gewoontes doorbreken is moeilijk, zeker als je dit geleidelijk wilt doen. Voordat je het in de gaten hebt, sluipt je oude eetpatroon er weer in. Een detox helpt je om gewoontes van snaaien en snoepen radicaal te doorbreken. Best pittig, maar wel het effectiefst. Je mag een aantal dagen helemaal niets (bij een volledige detox als de All Day) of alleen 's avonds (bij een milde detox als de JUIZ~S Till Dinner) eten, punt. Omdat we bijna allemaal op dagelijkse basis teveel suikers binnen krijgen (en niet alleen omdat we snoepen!) raakt ons lichaam hieraan verslaafd. Een detox helpt je om die verslaving te overwinnen. De eerste dagen zijn het lastigste en het meest confronterend; je merkt dan eigenlijk pas hoe gewend je bent aan de mogelijkheid om altijd maar te kunnen eten als je lichaam dat wilt. Maar de resultaten zijn ook daar: het wordt veel makkelijker om na de detox wel dat koekje te laten staan. 

#3 Een plattere buik

Ja, echt. Je darmen worden ook wel je tweede brein genoemd. Ze geven ons heel veel informatie maar daarnaast zijn ze, omdat ze in 1-op-1 in contact staan met alles wat we eten, heel gevoelig voor inflammaties. Inflammaties zijn kleine ontstekingen. In het dagelijkse leven merk je er misschien niet zo heel veel van behalve misschien een opgeblazen gevoel na het eten, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Inflammaties zijn ook ophopingen van afvalstoffen. Tijdens een detox ruim je ook deze ophopingen van afvalstoffen op. Een plattere buik is vervolgens het resultaat, puur door het opruimen van deze ontstekingen.

Juiz~s detox

Winnen en korting

Wil jij het wel eens proberen, zo'n detoxkuur? Dat kan! Wij mogen namelijk 2x2 (!) JUIZ~S All Day detox sapkuren voor jou en jouw vriend(in) weggeven! Like de Facebookpagina van JUIZ~S Coldpressed en laat ons met een reactie onder deze post weten waarom dit voor jullie nou een perfecte healthy start is.

Kan je niet wachten en wil jij nu al jouw lente van 2016 echt healthy beginnen? Bestel dan nu een detox sapkuur van Juizs Coldpressed op www.juizs.nl. Met de kortingscode #fashionchick krijg je 20% korting op alles (m.u.v. de shotjes). Je kan al een detox sapkuur vanaf 3 dagen doen en je kunt zelf kiezen of je voor All the way gaat met de Juizs All Day of voor de mildere variant kiest (Juizs Till Dinner). Let op: de kortingcode is geldig t/m 30 april 2016 en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.  

Heb je na het lezen van deze blog toch nog vragen? Een mailtje sturen kan altijd. 

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 9 april 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer