Winnen

Win een 8-daagse reis naar Monte da Lua in de Algarve

Marjolein, 27 mei 2016

Win een 8-daagse reis naar Monte da Lua in de Algarve

Je kent haar inmiddels vast wel: Eliza. Die vrouw die de aller-, maar dan ook echt allerleukste vakantiebestemmingen op haar duimpje kent. Iets met linksaf en rechtsaf zeg maar. Eén van de fijne spots die Eliza al eens bezocht, is Monte da Lua. En wow, wat een mooi plekje is dit! Als je er binnenkomt is het eerste woord dat je ziet staan 'Breathe' en bij het zien van de knappe foto's op Eliza's website is het eerste wat wij denken: 'No problemo!'. Het hotel, dat Eliza het stilste plekje van de Algarve noemt, bestaat uit zes tweepersoonskwamers en is heel erg zen ingericht. In de tuin kun je maximaal ontspannen. Van het zwembad tot een heerlijk ligbed met ontelbaar veel kussens; het is er allemaal! Daar wil jij vast naartoe, naar deze mooie plek. Toch? 

Eliza was here

Op naar de Algarve!

Wat een geluk! Wij mogen nu namelijk in samenwerking met die lieve Eliza én Style Today een reis naar dit rustgevende oord weggeven! Wat de reis inhoudt? Nou, komt ie: de lucky bastard die deze prijs wint, vliegt op 26 september 2016, met één heel lief vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje/of iemand anders fijns van Amsterdam naar Faro en verblijft 8 dagen bij Monte da Lua. Die vlucht, die krijg je er trouwens ook bij. Net zoals een hele fijne huurauto om de buurt in te verkennen. Oh, en honger zul je zeer waarschijnlijk ook niet krijgen. Het ontbijt wordt namelijk ook verzorgd! Waar wacht je nog op? Klik als een razende Ronnie op de button hieronder en doe zo snel mogelijk mee

Eliza was here

Ik win een reis en ik neem mee...

Float With Me FlamingoModeMusthaves badpakModeMusthaves
€ 79,95
Zoe Karssen: Lips All Over bikini top caviarZoe Karssen VLVT
€ 49,95 € 34,97
TOPSHOP Daisy cropped top met gehaakte afwerkingTopshop de Bijenkorf
€ 29,00
Zoe Karssen: Lips All Over bikini broekje caviarZoe Karssen VLVT
€ 49,95 € 34,97
Adios Amigo!ModeMusthaves ModeMusthaves
€ 14,95 € 12,95
Fashionable Blue FeetModeMusthaves ModeMusthaves
€ 119,95
My Jewellery Les Cleias Arrow Gold Armband (One Size) 5190-A-5932My Jewellery Brandfield
€ 14,95
Lichtblauwe gescheurde denim short met hoge tailleRiver Island River Island
€ 35,00
Pilot Sunglasses - YellowMy Jewellery My Jewellery
€ 17,95

Doe jij mee aan de actie (Tuurlijk! Waarom niet?)? Let dan even goed op: de vertrekdatum en periode van deze reis staan vast en kunnen niet gewijzigd worden. Jij en je reispartner moeten dus wel beschikbaar zijn van 26 september t/m 3 oktober 2016. Daarnaast dienen jullie zelf te beschikken over een reis- en annuleringsverzekering.

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer