Deze valentijnscollectie bevat een sieraad voor iedere band | Fashionchick.nl

Win! Deze valentijnscollectie bevat een sieraad voor iedere connectie

dinsdag 06 februari 2024
Sterre Hilhorst

Valentijnsdag staat bekend als de dag van de liefde en veel geliefden geven elkaar dan ook een cadeau op deze dag. Dit jaar vier je niet alleen romantische liefde, maar ook al je speciale connecties, bijvoorbeeld met de liefdevolle en betaalbare sieraden uit de valentijnscollectie van sieradenmerk Purelei. Extra lief: Purelei geeft drie shopping-vouchers ter waarde van €75 cadeau. Lees verder om te zien hoe je kans maakt.  

Collectie voor connectie

        

Alle sieraden uit de valentijnscollectie van Purelei staan in het teken van connectie. Het gaat hierbij niet alleen om vormen van romantische relaties, maar ook andere bijzondere connecties worden binnen deze collectie gevierd. Denk aan sieraden zoals hartjesoorbellen, een connected hearts necklace of een gegraveerd sieraad. De collectie bevat diverse speciale en persoonlijke cadeaus die je kunt geven aan iemand die voor jou belangrijk is, inclusief jezelf, want ook self-love is belangrijk.  

Win een shopping-voucher

       

Verras je geliefden, of jezelf, met een liefdevol cadeau zonder diep in de buidel te hoeven tasten, want speciaal voor Valentijnsdag profiteer je nu van een fijne korting met de code PURELOVE. Bovendien krijg je 10% korting op je eerste bestelling wanneer je je registreert voor de Purelei-nieuwsbrief. Maar de beste prijs is natuurlijk een van de shopping-vouchers die je kunt winnen, waarmee je die speciale connectie kunt vieren met een liefdevol sieraad.

     

Wil je kans maken op een Purelei-voucher ter waarde van €75? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en win!

In samenwerking met Purelei.

Lees ook

Dit favoriete drankje bepaalt de nieuwe modekleur van 2024

Dikke kans dat je het nieuwe jaar bent gestart met een flinke dosis champagne of andere bubbels, en minstens zo’n grote kans dat je er nu even van afziet in de vorm van Dry January. Begrijpen we helemaal, en in lijn met onze Health Days doen we hier braaf aan mee. Om de poppin’ bubbles niet te hoeven missen, luidt de modewereld 2024 in met een gloednieuwe modekleur: champagnegoud. En ook daar weten we wel raad mee. 

Deze accessoires passen perfect in een retro look

Je ziet het al aan de jaren-70-trends die opnieuw het straatbeeld domineren; er is altijd ruimte voor retro kledingstukken. Een knipoog naar het verleden, omdat bepaalde aspecten uit de modegeschiedenis zich best mogen herhalen. Hoe creëer je zo’n retro look? Deze accessoires zijn een goed begin.