Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashionnews

Win deze kerst miljoenen in je foute kersttrui

Fay, 12 december 2015

Win deze kerst miljoenen in je foute kersttrui

Bij kerst denk je waarschijnlijk al snel aan glimmende kerstjurken, bergen pailletten en mannen strak in pak. Maar wat als je helemaal geen zin hebt om jezelf zo op te dirken? Ha! Dan hebben wij het perfecte alternatief voor je: de foute kersttrui! Truien met Kerstmannen, sneeuwpoppen, rendieren of kerstbomen die mooi van lelijkheid zijn, zijn deze kerst populairder dan ooit. En wij zijn niet de enige die van dit feit op de hoogte zijn; ook de Postcode Loterij is gek op deze foute kerstkledij. Speel je deze maand mee dan ontvang je gratis en voor niets één van de zes foute kersttruien. Oh ja, en je maakt ook nog eens kans op een deel van de PostcodeKanjer van €49,9 miljoen. Niet slecht, toch?

Postcodeloterij

Foute kersttruien all over the place

De foute kersttrui vindt zijn oorsprong in Noorwegen maar heeft inmiddels de hele wereld veroverd. De trui is zelfs zo populair dat er een heuse Foute Kersttruien-dag in het leven is geroepen. Duidelijk een trend die je dit jaar niet aan je voorbij wilt laten gaan lijkt ons zo. Mocht de PostcodeKanjer van €49,9 miljoen nog niet genoeg reden zijn om deze maand mee te spelen met de Postcode Loterij, dan trekken de zes gratis foute kersttruien je wellicht over de streep. Wacht alleen niet te lang met het kiezen van jouw favoriet, want op=op!

Speel mee en maak kans op miljoenen

Meespelen met de Postcode Loterij betekent dat je kans maakt op miljoenen. Ja, je leest het goed: mil-joe-nen. Ga snel naar de site van de Postcode Loterij en wie weet win jij deze maand een belachelijk bedrag in je foute kersttrui. Als dat geen happy new year wordt... 

Postcode Loterij

18 , speel bewust.

liefs, Fay , I could give up shopping, but i'm not a quitter!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer