Win de laatste kaarten voor A Lof Of Fashion by StyleToday

Ladies, maak je klaar voor een geweldig avondje uit. Op donderdag 16 april organiseert Style Today A Lot Of Fashion. Een Fashion Lottery in de nieuwe Rotterdamse hotspot HUGH, de cocktailbar van het Hilton Hotel. Het wordt een avond waar high end merken, heerlijke cocktails en fabulous publiek samenkomen om jou en je vriendinnen een spectaculair avondje uit te bezorgen. En jij kunt daarbij zijn!

Lot of fashion

Op 16 april reist fashionminnend Nederland af naar Rotterdam en maakt kans op verschillende fashion prijzen. Horloges, it-bags, zonnebrillen, kledingcheques, sieraden, leather jackets, sneakers, accessoires en een camera zijn nog maar een fractie van wat door host en fashionspecialist Fred van Leer uitgereikt zal worden. Met deze super stylist en alle mooie merken zoals, Buddha to Buddha, Goosecraft, Gucci, Michael Kors en nog veel meer zorgt STYLE TODAY voor een waanzinnige avond die je niet snel vergeet.

Er loopt tijdens het event een vakkundige jury rond die jou tot best geklede vrouw van de avond kan uitroepen. Dresscode: 'Classy & Chique. Deze titel komt met een niet bescheiden kledingcheque van hét nieuwe it-merk Tailor & Elbaz. Maak je outfit compleet en voeg eyecatching accessoires toe en maak kans op een schitterend Seiko horloge! Houd de STYLE TODAY Facebookpagina en Instagram goed in de gaten, want er worden dagelijks nieuwe prijzen toegevoegd. And get a lot of fashion!

Classy en sassy

Steve Madden STECY Sandalen met hoge hak blushSteve Madden Zalando
€ 79,95
Vero Moda VMNEJA Korte jurk blackVero Moda Zalando
€ 39,95
DIOR Rouge Dior VernisDior de Bijenkorf
€ 26,50
Les Cleias Clover - Gold/Silver/RoseLes Cleias My Jewellery
€ 19,95
Clutch Barclay Black Croc & Pale GoldST. Studio ST. Studio
€ 79,95
Long BlazerCostes Costes
€ 89,95

Win de laatste 2 tickets voor A Lot Of Fashion

Nog geen ticket in bezit? Te laat! Gelukkig mogen wij de laatste twee kaarten weggeven. Laat weten waarom jij erbij moet zijn en misschien ben jij dan de lucky one. Let wel, door alle smakelijke cocktails kom je enkel binnen als 21-plusser. 

liefs, Lianne 

Lianne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Jasmijn 2 jaar geleden

  Jeetje! Het leukste event van het jaar, zo snel uitverkocht! Was te laat met kaartjes kopen, door het tijdsverschil omdat ik aan de andere kant van de wereld zat! Helaas zo snel uitverkocht, maar het zou super geweldig zijn als ik er toch nog met m'n leuke fashionable vriendinnetje naartoe zou kunnen gaan! Heels & lbd's liggen al klaar, rode lippenstift op en gaan! Nu maar duimen tot het zover is.. Hopelijk zijn wij er donderdag bij!

 • Wendy 2 jaar geleden

  Op mijn werk in het voorbijgaan een berichtje over ALOF gezien, thuisgekomen was het helaas uitverkocht! Ik zou graag mijn moeder hier mee naartoe nemen, omdat zij eind november op vakantie haar been heeft gebroken waardoor ze deze heeft af moeten breken en ze nu eindelijk weer wat mobieler wordt. Ze loopt nog steeds met krukken en kan maar korte stukjes lopen, dus ik wil haar graag verrassen met kaartjes voor A Lot Of Fashion!

 • Abigail 2 jaar geleden

  'Everyday is a fashion show en 16 april is A lot of Fashion DE Rotterdamse runway voor de echte fashion liefhebbers'. Helaas was ik twee minuten telaat met het bestellen van de kaarten en door ging ik een fashion nachtmerrie 'UITVERKOCHT'. Gelukkig maken ik en mijn fashion bestie door deze winactie nog kans om de sterren van de hemel te schitteren op deze fantastische style today fashion night out. Let's get the party started with the fashion twins!!

 • Eveline 2 jaar geleden

  Een event met Amsterdamse allure in onze werkstad eindelijk daar wil ik zeker bij zijn, kunnen we laten zien dat ook in Rotterdam genoeg fashionista's zijn !

 • Naomi 2 jaar geleden

  Ik vind de Hugh helemaal geweldig, en dat gecombineerd met een FASHION event, dat is precies wat ik nodig heb op een avond samen met me beste vriendin! Onze jurkjes al gekocht!!! Alleen te laat met bestellen..

 • Jennifer 2 jaar geleden

  Heel veel zin in een avond fashion, fun en fanciness!! Ik neem mijn lieve vriendin mee en ga naast deze kaartjes ook vol voor de best dressed prijs!

 • Lyanne 2 jaar geleden

  Fashion & cocktails, wat een fanatastische combi! En met een bon van Tailor & Elbaz, ga ik natuurlijk alles uit de kast halen om die prijs binnen te slepen! Bring it on!:-)

 • Jerney 2 jaar geleden

  Ik was net te laat met het bestellen van de kaarten, flink balen! Dit is de kans om er toch bij te kunnen zijn. Als Rotterdamse fashionista mag ik dit niet missen! hoop dat ik de kaarten win, fingers crossed

 • Tamara 2 jaar geleden

  Ik wilde al de hele tijd super graag naar A Lot Of Fashion... Ik zag haast elke dag op Instagram een nieuwe toffe prijs voorbij komen. Helaas stond er op mijn rooster dat ik tot laat les zou hebben, en als ik dan vanuit Eindhoven naar Rotterdam zou moeten komen zou ik het niet op tijd halen! Nu krijg ik net te horen (Wanneer de kaartjes op zijn) dat we aankomende donderdag niet eens les hebben! BALEN!!!!!!!! Ik zou er zo graag heen willen en weet ik al precies welke outfit ik aan zou trekken. Oh en ik zou mijn vriend mee willen nemen, zijn we er ook een keertje uit naast al dat werk op school en hij maakt ook natuurlijk kans op de mooiste spulletjes. Ik heb dringend nieuwe fashion items nodig, het begint al mooi weer te worden

 • Sanne 2 jaar geleden

  Fashion is mijn passie! Lijkt me fantastisch om me onder te kunnen dompelen in dit heerlijke festijn!

 • Vivian 2 jaar geleden

  Mijn hartje gaat hier zo veel sneller van kloppen! Als labellover is deze combinatie van fashion, cocktails en Fred van Leer het ideale event! Ik greep mis tijdens de kaartverkoop, maar ik wil hier zo ontzettend graag naartoe! Ik weet nu al welke outfit ik aantrek en daardoor voel ik al lichte voorpret :) Natuurlijk neem ik mijn beste vriendinnetje mee, met haar wordt deze avond absolutely fabulous!!

 • Lody 2 jaar geleden

  De fashion trends bijhouden via blogs, pinterest en magazines is toch anders dan via een echte fashion night! En wat is er nou leuker dan je opdoffen, cocktails drinken en bezig zijn met fashion en beauty! Daarnaast een goede reden om de 'high heels' en 'little black dress' weer eens uit te kast te halen of een nieuwe te shoppen!!!

 • Karlijn 2 jaar geleden

  Fashion, beauty, cocktails.. Deze avond klinkt nu al goed, kun je nagaan wat een topavond het wordt als ik een prijs in de wacht sleep! Helaas greep ik net mis bij het bestellen van de kaarten, dus op deze zou ik graag nog aan tickets willen komen :)!