WIN: Culture Dress

Deze actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op de prijs!!! De jurkjes zijn gewonnen door: Talitha.

Samen met de webshop  Dresses Only geven wij deze maand een leuke prijs weg. De hele maand september kun jij als Fashionchick een Fair Trade jurkje van Culture winnen: laat je inpsireren door het merk Culture, afkomstig uit een hippe wijk in Londen! 

GRIJS, ZWART, ROMANTISCH

Grijs, zwart, romantisch: 3 trends voor dit najaar. Dus waarom niet mixen in 1 kledingstuk? Jurk Lilac is gemaakt van comfortabel jerseymateriaal. Dat maakt de met romantische bloemetjes beprinte jurk ook een tikkeltje stoer en eigenwijs. En bovenal heerlijk om te dragen!

LONDEN, AZIE, EUROPA!

Het merk Culture is afkomstig uit de hipste fashionwijk in London. De internationale designers ontwerpen er kleding met Europese en Aziatische invloeden. Culture is niet alleen trendy, maar ook bewust. Productie vindt plaats onder de strenge Fair Trade normen. Je haalt dus een jurkje in huis dat onder goede arbeidsomstandigheden met de hand is gemaakt.

Klik hier om naar de webshop van Dresses Only te gaan ...>

WIN WIN WIN

Wil jij de Jurk Lilac (2x) t.w.v. EUR 59,95 van producten. Als je hem gevonden hebt, stop je 'm in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de bovenstaande actie in hun kast hebben staan maken kans op deze prijs.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs.

Deze actie is geldig t/m 30 september.

Veel zoekplezier!

 Voeg webshop Dresses Only toe aan jouw favorieten..>

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer