WIN: Coole trolley!

Deze actie is afgelopen, je kunt geen kans meer maken op de prijs!!!
De trolley is gewonnen door: Kim
.

Samen met de webshop Non Plus Ultra geven wij deze maand een leuke prijs weg. Deze maand kun jij als Fashionchick een trolley winnen: fashionable op reis!

Oosters, helemaal hip!

Het zijn niet meer alleen de keurige stedwardessen die elegant met hun trolley voorbij huppelen. Want wij zouden het ook wel weten als we een paar dagen op stedentrip gaan: dan nemen we deze trolley mee, in plaats van die grote zware koffer. En...deze trolley past ook nog eens helemaal in het modebeeld van nu door de Oosterse invloeden: de satijnstof en het bloemetjespatroon. 

We love it! Wil jij 'm kopen bij de webshop Non Plus Ultra? Bestel de trolley hier..>

WIN WIN WIN

Wil jij deze trolley t.w.v. EUR 27,50 (1x in elk gewenste kleur) van producten. Als je hem gevonden hebt, stop je hem in jouw kledingkast. Alle Fashionchicks die de trolley in hun kast hebben staan maken kans op deze prijs.

Fashionchick-tip: Alleen echte Fashionchicks, met een profielfoto, favoriete merken en webshops en minimaal 3 producten in haar kledingkast, maken kans op deze prijs. (je mag je profiel ook nog snel aanpassen als hij niet aan de bovenstaande eisen voldoet.)

Deze actie is geldig t/m 31 juli.

Veel zoek plezier! 

Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer