Win chicklit: Isabelissimo

Het is al donker als je thuis komt. Je waait weg en verregend als je ook maar één voet buiten de deur zet. Je zit het liefst de hele dag opgerold in je dekens binnen. Nu is het perfecte moment om aan een lekker boek te beginnen!

Daarom geven wij 3 keer het heerlijke chicklit boek Isabelissimo van Holly McQueen weg. Reageer nu en maak kans om hier op Fashionchick dit boek vol romantiek, humor en FASHION te winnen!

Isabelissimo

Isabel Bookbinder wil modeontwerpster worden. Ze ziet het al helemaal voor zich. Zij als stralend middelpunt op de catwalk na de succesvolle lancering van haar exclusieve debuutcollectie. Stella, Miu Miu en Valentino kunnen wel inpakken! Voorlopig gaat Isabel aan de slag op de redactie van een modeblad. Een bescheiden beginnetje, maar ze heeft ook nog nooit een draad door een naald gestoken! Met onverwoestbaar optimisme struikelt Isabel door het leven, dromend over haar nieuwe parfumlijn (Isabelissimo) en haar bijnavriendschap met John Galliano. Wanneer haar geliefde Will naar de Caraïben vertrekt met zijn nieuwe, knappe collega, storten Isabels liefdesleven en haar fashionistacarrière in. Wat nu?
Reageer & win!

Geef hieronder je mening over dit boek en waarom juist jij het zou willen winnen. Om te reageren moet je lid of ingelogd zijn. Nog geen lid? Meld je dan hier gratis aan!

Liefs Marlies

Let op: deze winactie is geldig t/m 15 november 2010.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Babette 6 jaar geleden

  Chicklits lees ik erg graag. Shopaholic serie, al gelezen... Bridget Jones, al gelezen..., Jill Mansell boeken, al gelezen... andere boeken van Sophie Kinsella, al gelezen... De duivel draagt Prada, al gelezen... Gossip & Gucci, al gelezen... Ik heb een nieuw boek nodig!! En dit boek past volgens mij goed bij mijn verzameling. :D

 • Renee 6 jaar geleden

  Lijkt me een geweldig boek!

 • Iris 6 jaar geleden

  Nu ik alle boeken van Sophie Kinsella al tot in den treure heb gelezen, lijkt dit me een waardig opvolgster :-)

 • Ike 6 jaar geleden

  Ik ben nu Mini Shopaholic aan het lezen en het is een erg leuk boek! Volgens mij lijkt Isabelissimo van Holly McQueen erop. Mij lijkt Isabelissimo van Holly McQueen een erg leuk boek om ook te lezen op de bank of in bed! Ik hou hier wel van!:)

 • Eline 6 jaar geleden

  Lezen schiet er bij mij vaak bij in! Behalve als ik een lekker weg-lees-boek heb! Ik zeg Isabelissimo is HET boek voor mij!

 • Debora 6 jaar geleden

  Oh heerlijk!!! Het is echt weer om te genieten op de bank met een goed boek en een warme tjokla!!! Aangezien ik geen boeken meer heb om te lezen komt deze als geroepen!

 • Wendy 6 jaar geleden

  Lijkt me een super leuk boek! Ik ben een echte boekenwurm dus laat maar komen! :D Heb toevallig haar vorige week pas gelezen, erg leuk ook!

 • Onbekend 6 jaar geleden

  Ik zit inderdaad het liefst binnen op de bank met dat kille herfstweer. En dit boek zal dan zeker bevallen!!!

 • anouk 6 jaar geleden

  hebbéeeeee =)