WIN: Carnaval outfit

Gewonnen door: Wendy. Vanaf 1 februari kan je geen kans meer maken op deze prijs en is deze actie afgelopen.

Samen met de webshop Party Kostuums geven wij deze maand een leuke prijs weg. De hele maand januari maak jij namelijk kans op een kadobon voor een outfit voor carnaval of ander thema feest. Je mag een outift uitzoeken naar keuze t.w.v. EUR 70,-.

Party Kostuums heeft een enorme voorraad kostuums in werkelijk elk denkbaar thema. Heel veel is uit voorraad leverbaar en wordt binnen 48 uur verzonden. En om de service hoef je het niet te laten: niet goed, geld terug! Dus wil jij één van de bovenstaande toppers voor het komende carnaval in februari 2009 winnen? Kijk dan hieronder hoe je mee kan doen! Wie weet loop jij dan te feesten in een 'Robyn da Hood outfit': stop dat buideltje maar vol geld van de rijken. Kies je voor de 'goed slecht outfit': een duiveltje en engeltje in één! Tweezijdig te dragen, dus je hebt zelfs twee kostuums voor de prijs van één. Of voor de 'Jet captain outfit': total control high in the sky!

Bekijk welke outfits je nog meer kan kiezen van de kadobon. Check: www.partykostuums.nl

WIN WIN WIN

Wil jij deze kadobon van Party Kostuums (1x) t.w.v. EUR 70,- winnen?

STAP 1: Log in met je Fashionchick profiel.

STAP 2: Ga op zoek naar het 'Gevonden' plaatje van deze prijs, deze staat op verschillende plekken tussen de producten kopiëren...

STAP 3: Duimen! Want alle Fashionchicks die het 'Gevonden' plaatje van deze tas in hun kast hebben hangen, maken kans op deze prijs. 

Deze actie is geldig t/m 31 januari 2009.

Succes!  El

Let op: om deel te nemen aan deze winactie moet je ingelogd zijn!!! 

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.