menu
Winnen

Win: 6 maanden Dplay voor jou én een vriendin

Kristel, 03 juni 2020

Na 3 maanden intelligente lockdown kunnen we ons voorstellen dat je Netflix inmiddels hebt uitgespeeld, drie nieuwe talen hebt geleerd en iedere muur in het huis al een andere kleur hebt gegeven. Wat nu? Tijd voor Dplay.

Dplay is het video-on-demand platform van o.a. Discovery, Animal Planet, Food Network, BBC, Eurosport 1 & 2 en onze grote favoriet: TLC. Oftewel: heel veel fijne series en programma's met bijzondere verhalen over echte mensen en hun passies. En natuurlijk heel veel heerlijke guilty pleasures om via je smartphone, tablet, laptop, pc of tv van te smullen. Goed nieuws: wij mogen 5 x 2 vouchers voor 6 maanden gratis Dplay weggeven! Zodat je - ook op afstand - samen met je beste vriendin, moeder, zus of leukste collega kunt smullen van alles dat je op Dplay kunt vinden.

Zo doe je mee:

#1 Volg @fashionchick op Instagram 
#2 Tag degene die je ook 6 maanden Dplay gunt in de comments onder onderstaande post

Het beste van TLC

Heb je die 3 maanden gratis Dplay gewonnen? Of besloten jezelf op zoveel lekkere content te trakteren? Dan zijn dit de series die je wat ons betreft niet mag missen op TLC:

Say Yes to the Dress Lancashire | vanaf maandag 8 juni om 19:30 uur
Onze ultieme guilty pleasure? Say yes to the dress natuurlijk. Van hysterische jurken tot (schoon)moeders die zo mogelijk nog hysterischer zijn: het is allemaal om te smullen. Vanaf maandag 8 juni kunnen we genieten van bruiden die op zoek gaan naar dé jurk in de boetiek van Gok Wan. Zo zien we een bruid met spijt, een jonge moeder die onzeker is over haar post-baby-lichaam en een vrouw die alle voors en tegens van ruim 200 jurken bijgehouden heeft in een spreadsheet. Oftewel: smullen maar. Vanaf 1 juni al te zien op Dplay.

Wife Swap New Zealand | vanaf donderdag 18 juni om 20:30 uur
Het mixen van verschillende gezinnen blijft een fantastisch concept en dat wordt met Wife Swap New Zealand maar weer eens bewezen. In deze serie ruilen moeders een week van gezin en zoals je je kunt voorstellen zorgt dat voor uh.. bijzondere taferelen. Zeker als de moeders in kwestie er nogal verschillende ideeën over de taakverdelingen binnen het gezin op nahouden. Vanaf 11 juni al te zien op Dplay.

sMothered | vanaf donderdag 25 juni om 21:30 uur
Dacht je dat jij en je moeder - of dochter - close zijn? Na het zien van de serie sMothered denk je daar wel anders over. Hier zie je (op z'n zachtst gezegd) opmerkelijke moeder-dochter-relaties bij wie de band zo intens is dat ze praktisch onafscheidelijk zijn. In het nieuwe seizoen zien we een moeder die er alles aan doet om er net zo jong uit te blijven zien als haar dochter of een moeder die eerder co-ouder dan oma lijkt voor haar kleinkinderen. En wist je dat er ook moeders en dochters zijn die zelfs het liefst samen douchen? Vanaf 18 juni al te zien op Dplay.

Amy Schumer Learns to Cook | vanaf zondag 14 juni om 21:00 uur
Kun jij nog geen ei koken maar wil je daar graag verandering in brengen? Kijk dan hoe chef-kok Chris Fischer zijn vrouw, de comédienne Amy Schumer, de kneepjes van het vak probeert bij te brengen. Chris is gespecialiseerd in de zogeheten farm-to-table cuisine, waarbij gekookt wordt met verse producten die direct van de lokale boer komen. Samen met Amy bereidt hij heerlijke maaltijden die iedereen thuis kan maken.

Geen zin in vrouwenseries? Ook dan zit je met Dplay goed. Kijk elke maand naar de mooiste BBC natuurdocumentaires of bekijk in juni exclusieve crime documentaires over Hollywood zaken. Nu al zin om te starten met streamen? Ga snel naar Dplay.nl.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer