Win: 5x2 kaarten voor het Guilty Pleasure Festival!

Het festival seizoen is in alle hevigheid losgebarsten en aangezien Fashionchick wel van een feestje houdt doen we natuurlijk gráág mee. Zo waagden we kort geleden nog een (regen)dansje tijdens het Damaris festival en spotten we de knapste festivalgangers op Buiten Westen. Ook in de maand augustus gaan we vrolijk door met onze Fashionchick Festival Tour. We geloven heilig in het motto 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' dus we hopen dat we jou ook zien op onze volgende stop: het Guilty Pleasure Festival!

win guilty pleaure festival

Guilty Pleasure Festival

En het belooft een mooi feest te worden! Op 16 augustus kun je je namelijk in het recreatiegebied Gaasperplas onderdompelen in 80's, 90's en 00's deuntjes. Denk bijvoorbeeld aan golden oldies 2 Unlimited, T-Spoon en 2 Brothers on the 4th Floor, afgewisseld met heerlijke plaatjes van Kris Kross Amsterdam, Aiscream en MikeyNice. Alsof dat nog niet genoeg is biedt het festival ook de Guilty Karaoke Playbackshow, een Schuifeltent, het grote Nintendo toernooi, De Disney Dance-In bioscoop, Harry de Hengst, het Smartlappencafé en (last but certainly NOT least) de enige echte Fashionchick stand. Onze FC heelsWanderlust collectie, ModeMusthaves festival-collectie en telefoonhoesjes kun je allemaal komen shoppen bij ons. Voor een hele aantrekkelijke prijs én met gouwe ouwe hits die je om de oren gaan vliegen. Partytime!

Fashionchick Livin the LA Life sandaal met stiletto hakFashionchick de Bijenkorf
€ 149,95
The it-winkModeMusthaves
€ 24,95 € 19,95
Flamingo hardcase voor de iPhone 4 / 4sDames schoenenSmartphonehoesjes.nl
€ 14,95

SCHRIJF JE IN EN WIN


Wil jij het Guilty Pleasure Festival niet missen? Snappen we. Daarom geven we nu 5x2 kaarten weg aan onze lezeressen! Meedoen kan tot en met 11 augustus via de Fashionchick Facebook-pagina. Succes!

Gefeliciteerd, Nikki, Zoë, Tamara,  Jennifer en Margarita. Julllie hebben de kaarten voor de Fashionweek openingsfeest gewonnen! Bedankt voor het mee doen.

doe mee en win

Weten welke festivals je nog meer niet moet missen deze zomer? Bekijk dan snel de Fashionchick Festival Guide!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Reageer