Win: 5x een set uit de Fashionchick x My Jewellery Wanderlust collectie

Ook zo hebberig geworden van de Fashionchick x My Jewellery Wanderlust collectie? Dan hebben we goed nieuws voor je, want je maakt nu kans om een van de vijf setjes uit deze collectie te winnen. Lees hier hoe je kans maakt op deze pretty musthaves. 

Fashionchick x My Jewellery

Three times a charm

Deze Fashionchick x My Jewellery Wanderlust edition brengt je een collectie die net zo boho en dreamy is als de naam doet vermoeden. Je kunt kiezen uit 12 exemplaren voorzien van een mooie steen of spreuk als finishing touch. Ook kun je kiezen uit leren fringes om de ketting helemaal te matchen met  jouw persoonlijke stijl. Of je nu gaat voor een grijze natuursteen, een plaatje met 'wild thing' of toch voor een fris mintgroen leren detail, er is sowieso een combo die jou op het lijf geschreven is.

Doe mee & win

Misschien is vandaag wel jouw lucky day, want Fashionchick geeft 5x een set uit de Wanderlust collectie weg. Een set bestaat uit een fringe ketting, een ketting met een steentje en een quote hanger ter waarde van €60,-. Meedoen is easy, ga naar de Facebookpagina en doe mee aan de actie. Meedoen kan tot en met 11 juni 2015. 

doe mee

Meer Fashionchick sieraden? In de Fashion Finder vind je ze allemaal. 

De winnaressen zijn bekend. Gefeliciteerd Kim, Jessica, Sara, Richelle en Jolien!
Op deze winactie zijn de 
algemene voorwaarden van toepassing.

liefs, Taviza 

Taviza  Good shoes take you good places

Reageer