Winnen

WIN 3x2 kaarten voor de show van Tess van Zalinge

Kristel, 02 januari 2017

WIN 3x2 kaarten voor de show van Tess van Zalinge

Ze is druk bezig om haar collectie de allerbeste tot nu toe te maken. En dat terwijl wij haar - met een videocamera in de hand - op de vingers kijken. En weet je wat? Wij hebben er alle vertrouwen in dat de show van Tess van Zalinge één van dé shows gaat worden, waar je de aankomende Amsterdam Fashion Week bij moet zijn. De inspiratie, de materialen, de partners én Tess zelf; alles maakt dat we bijna niet kunnen wachten tot we het resultaat op vrijdag 27 januari 21.00 uur in de Gashouder mogen bewonderen. En jij kunt erbij zijn!

Tess van Zalinge

Tess van Zalinge featured by Royal Delft

En geloof mij: dat wil je. De aankomende weken zul je namelijk steeds een beetje meer van de collectie en het proces van Tess zien, hier op Fashionchick. Van de eerste schetsen tot de doorpas. Van de fotoshoot tot dé dag. We leggen alles vast en delen het met liefde met je. Hoe leuk is het dan om het moment suprème, dé show, live te zien tijdens Amsterdam Fashion Week? Precies. Dat wil je! Goed nieuws: wij mogen van Tess 3x2 kaarten weggeven voor haar show op vrijdag 27 januari 2017. Het enige wat je moet doen is ons in een reactie onder dit artikel vertellen waarom jij én je bff / zus / buurvrouw / leukste collega hierbij móeten zijn. That's it. Zien we je de 27e?

Wil jij Tess en haar collectie de komende maanden volgen? En wil je zeker weten dat je alle vijf de video's (en natuurlijk dé show!) niet mist? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal!

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 20 januari 2017. De winnares wordt via de mail benaderd.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer